Nyéki nudizáshoz, párhoz csatlakoznék alkalmanként....
Sportos, intelligens, ápolt pasi vagyok. Várom a jelentkezéseteket.
Sportos, intelligens, ápolt pasi vagyok. Várom a jelentkezéseteket.
Sziasztok. Nemrég költöztünk Bukarestbe. Nagyon nem találunk nudista helyeket a környéken, vagy textil mentes szaunákat. Tudtok esetleg helyeket a környéken? Esetleg párok, akikkel lehetne menni ide-oda az van errefelé?
Sziasztok mi is szoktunk oda járni !
14-15.-én berénybe leszünk! (Ez egy válasz pati19 üzenetére (tegnap 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
14-15.-én berénybe leszünk! (Ez egy válasz pati19 üzenetére (tegnap 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok 14-15 Berénybe leszünk!
Párok , lányok , fiúk társaságát keressük!
Párok , lányok , fiúk társaságát keressük!
Merre van Dunakeszin nudi?
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:58

Sziasztok. Szuper volt ma is az ido a Dunakeszi nudin. Meglepoen sokan voltak es kellemes szép párok is voltak!))
Ma tudok vinni Gárdonyi állomásról 1 főt ha érdekel a fuvar írj időben mert 9-re megyek.
Sziasztok. Szuper volt ma is az ido a Dunakeszi nudin. Meglepoen sokan voltak es kellemes szép párok is voltak!))
Holnap lesz valaki Nyéken?
Sziasztok! A Sw habpartira a 38 fővel jelentkezést lezárjuk.Köszönjük aki velünk bulizik újra.Puszi.Meli
A jövő héten, megnéznénk a Délegyházai nudit,bármelyik nap jó lehet , ehez keresünk párt, akik körbevezetnek minket, és együtt nudizhatunk velük..
Csütörtök, Péntek Balatonberény!!!!
Fiatal párok?????
Fiatal párok?????
Sziasztok! Győr környékén kis Dunai nudizás most? Pár,hölgy?
Berényben valaki ismerkedni?
Estefelé még szoktak kint lenni Nyéken?
Csak pici. De vannak azért
(Ez egy válasz monssy üzenetére (tegnap 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Látszik van már a homokpart ? M9
(Ez egy válasz Tolnai párocska üzenetére (tegnap 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
)
Olyan párt vagy hölgyet keresek, akik/aki eljönne velem egy nudista strandra.
) Budapest közelében élek így elsősorban a főváros környékén keresgélnék. Egyedül, társaság nélkül nem lenne kedvem menni.

Olyan párt vagy hölgyet keresek, akik/aki eljönne velem egy nudista strandra.

4-5 között kinézek Berénybe valakinak van kedve csatlakozni?
Itt vagyunk már kicsit öregszünk
(Ez egy válasz pati19 üzenetére (tegnap 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)