mi is járunk Szikire igen ott hátul a leg jobb már felavatuk mi is
(Ez egy válasz nskr üzenetére (ma 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Azok a tavirózsák sokmindent láttak már
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (ma 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:18

Sziasztok
Ott mindenki előtt a kerek stegnél sexeltek Berényben? Mereszek
Mi ha Szikin csináljuk azert nem ennyire nyilt helyen a strandon, hanem a hátsó részen a tavirozsáknál., meg aki arra jön tudja mibe,botlik bele
Mi ha Szikin csináljuk azert nem ennyire nyilt helyen a strandon, hanem a hátsó részen a tavirozsáknál., meg aki arra jön tudja mibe,botlik bele
Inkább ma délután.
(Ez egy válasz Mosonika1979 üzenetére (ma 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:03

Hello holnap délelőtti órákban egy hölgy ismerőssel mennénk abdára (eddig azt mondta jó neki) valaki lessz kint?
Sziasztok Délegyházán vagyunk! Szívesen barátkozunk ismerkedünk!Keddtől péntekig itt leszünk.
Akkor a hajódon swinger bulik vannak?
(Ez egy válasz Spacy üzenetére (tegnap 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:07

Sziasztok! Igen van Nálam a hajón a balcsi közepén ha van kedvetek hozzá! Szívesen biztosítom hajómat ilyen jellegű huncutkodásra igény esetén be is szállnék
Sziasztok
Mi ha Szikin csináljuk azert nem ennyire nyilt helyen a strandon, hanem a hátsó részen a tavirozsáknál., meg aki arra jön tudja mibe,botlik bele (Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (tegnap 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi ha Szikin csináljuk azert nem ennyire nyilt helyen a strandon, hanem a hátsó részen a tavirozsáknál., meg aki arra jön tudja mibe,botlik bele (Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (tegnap 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello holnap délelőtti órákban egy hölgy ismerőssel mennénk abdára (eddig azt mondta jó neki) valaki lessz kint?
Jött este a lámpásember, vagy felnyomták őket?
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (tegnap 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Van kint valaki most Nyéken?
Van kint valaki most Nyéken?
Sziasztok!
Szombat-vasarnap balatonberenybe vagy mas dunantuli furdohelyre mennek. Tarsasagban jobb lenne.. ugyhogy aki vagy akik csatlakoznanak azoknak varom az uzeneteit! 27eves sportos jofej intelligens megbizhato pasi vagyok.
Szombat-vasarnap balatonberenybe vagy mas dunantuli furdohelyre mennek. Tarsasagban jobb lenne.. ugyhogy aki vagy akik csatlakoznanak azoknak varom az uzeneteit! 27eves sportos jofej intelligens megbizhato pasi vagyok.

Szombathelyről keresek nudizni szerető nőt,párt. Helyem van hozzá.Privátban várom a jelentkezést.
Sziasztok. Csütörtökön betérek pár órára délben a Berényi strandra. Kellemes beszélgetôs társaságot keresnék értelmes kúltúrált embereket (nem sex) mivel pár órát leszek csak
Sziasztok csütörtök péntek Berénybe leszünk!
Párok , csajok , fiúk ???? Ismerkedni ? Huncutkodni?
Párok , csajok , fiúk ???? Ismerkedni ? Huncutkodni?
Abda Győr környékén valaki ma?
Gárdonyi nudin napozás 14 óráig. Hölgy vagy pár lesz aki kalandozna?
Szia. Ott voltatok vasarnap ti is? De ott a kidolt fák elott joval? Vagy merre? Mert én ott kidolt fak elott voltam ahol a szokasok klikk szokott nudizni meg beszelgettem is a kutyas nóvel aki 20 eve lejar oda! ))
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (ma 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:53

Érdekes... mi is kint voltunk, de csak a szokásos naturalista párok voltak, meg pár szóló pasi..... lehet mindenki elbújt, pedig délutántól ott voltunk estig

Sziasztok! Ma Délegyen leszek ápolt normális kedves férfi vagyok! Párral, hölgyel szívesen napoznék. Narancssárga csíkos fürdőlepedőn leszek! Ha tetszik az adatlapom képeim vannak szólítsatok meg írjatok rám! Szép napot mindenkinek jó nudizást aki teheti!
Sziasztok ma is mentek?
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (ma 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:53

Érdekes... mi is kint voltunk, de csak a szokásos naturalista párok voltak, meg pár szóló pasi..... lehet mindenki elbújt, pedig délutántól ott voltunk estig

Nyéken ma párok?