Sziasztok, Dunakeszire nem jön senki?
Egy házaspár és magam vagyok, úgyhogy van hely bőven.
Egy házaspár és magam vagyok, úgyhogy van hely bőven.
Sziasztok. Ma este valakinél lakáson belül meztelenkednénk, amolyan nudiféle. Budapesten.
Holnap,a nyéki nudin ismerkednénk a profilunk alapján. Csak is párral, párokkal.
Sziasztok! jul 31 -től berényben leszek, párt házaspárt vendégül látnák vagy ismerkednék velük peti privire irjatok
Sziasztok!Párt fogadnék szombat vasárnap telkemen a tisza tónál,nudizás apizás,medencézés,szex.Magas izmos nagy méretű pasi vagyok.Privátban érdeklődj.
Sziasztok Nyéki Nordin esetleg valaki aki kalandot keres
Semmi baj nem történhet hiszen szokott ott nudizni egyedüli nő is . )
(Ez egy válasz lana97 üzenetére (ma 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy szoló lányok is vannak?
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:27

Szia. Régi strand igy keresd. Barátság útján kell lemenni a Spar mellett egyenesen végig a vizművekig ha autóval akarsz menni mondjuk azzal érdemes csak. Onnan meg séta le a duna part-ra és balra kell menni befelé azért hogy tudjál nudizni de ott úgyis látható lesz már hogy vannak nudizók.)) Egyedül mennél? )
Igen, egyedül. Első próbálkozás...
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:27

Szia. Régi strand igy keresd. Barátság útján kell lemenni a Spar mellett egyenesen végig a vizművekig ha autóval akarsz menni mondjuk azzal érdemes csak. Onnan meg séta le a duna part-ra és balra kell menni befelé azért hogy tudjál nudizni de ott úgyis látható lesz már hogy vannak nudizók.)) Egyedül mennél? )
(Ez egy válasz lana97 üzenetére (ma 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunakeszi megközelíthetőséget kaphatnék? Nem vagyok ismerős arrafelé.
Aug 9 től Berényben nyaralunk.Hetero fiú közeledését szívesen vesszük,a feleségem örömére
Sziasztok!
Vasárnap tervezek menni. ☺️ (Ez egy válasz Bevállalósak40 üzenetére (ma 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasárnap tervezek menni. ☺️ (Ez egy válasz Bevállalósak40 üzenetére (ma 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombat délután jön valaki nudizni a Bajai nudira?
Sziasztok!
Hétvégén szívesen ismerkednénk! Utazni, fogadni tudunk.
Hétvégén szívesen ismerkednénk! Utazni, fogadni tudunk.
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket. Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Sziasztok!
Valaki megírná milyen az idő Berényben?Köszi!
Valaki megírná milyen az idő Berényben?Köszi!