Sziasztok! Csepelen a banyatavaknal lehet nudizni? Hol erdemes?
Ma délután nyék 13.00 kkint leszek
Aha, értem, köszi
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (tegnap 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:38

A vasútállomás nál balra,utánna keresztül a réten réten,S eléred az üveghegyeket.Na Ott van.balra,az első emeleten
A vasútállomás nál balra,utánna keresztül a réten réten,S eléred az üveghegyeket.Na Ott van.balra,az első emeleten
(Ez egy válasz Gáborkaaa00000 üzenetére (tegnap 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Bizony Úgy volt , személyesen részt vettem a kamus xpovi1 párral ,És bizony kibaszott nagy Szexparti kerekedett.Köszönjük szépen.Ti vagytok a legjobbak.Éljenek a kamionosok is ,S a BMWre vigyázni.Jó éjt mindenkinek .most egy 5 nap pihenő
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 02. szombat 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 02. szombat 22:41

Sziasztok. Ma a Dunakeszi nudin megint lejöttek az Xpovi1 páros akik ugye kamuzó páros ahogy sokan állitják a fotóikról hogy nem ö az a nö az adatlapjukon! Megnyugtatok mindenkit hogy megint brutál szexy izgató a szöke bombázo! Köszönjük szépen az izgalmas delutánt estig! )))
Balatonberényben nudin holnap ismerkednék
Jó kis nudis est volt szombaton.Nagyon kiràlyok vagytok IKSZ POVIEGY.Puszilom a gyönyörű szőkét.s üdv a párját.Kiralyok vagytok na .Mindenekfelett A GG legjobbjai
Üdv, valaki leírná hogy hol, merre található a nudi Dunakeszin?
Vagyis nem létezik ott semmiféle naturista camping.
Ezt írtam én is... (Ez egy válasz Zsébé üzenetére (tegnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:39
Ezt írtam én is... (Ez egy válasz Zsébé üzenetére (tegnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Az oldal valós mert létezett a kemping csak tizenéve bezárt... most pisztráng kempingnek hívják és természetesen nem naturista.
Sziasztok!
Ugyan nincs napsütés de ha van most hölgy vagy pár Délegyháza aki ismerkedne örülnék.
Köszönöm
Ugyan nincs napsütés de ha van most hölgy vagy pár Délegyháza aki ismerkedne örülnék.
Köszönöm
Az oldal valós mert létezett a kemping csak tizenéve bezárt... most pisztráng kempingnek hívják és természetesen nem naturista.
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (tegnap 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:09

3 kattintás és 45 másodperc után kiderül, hogy NINCS telefonszámuk a honlapon, az ott megadott Facebook oldal nem létezik, a megadott címen semmi ilyesmi nincs... Nyilván valós az oldal ...

Sziasztok!
Ha szeretnétek egy izgalmas , naturista, esetleg swinger kalandos balatoni hajózást , szívesen biztosítom hozzá új elektromos hajómat kapitánnyal
Várom Hölgyek , Párok , esetleg több pár jelentkezését aki szívesen megélné ezeket az élményeket
Ha szeretnétek egy izgalmas , naturista, esetleg swinger kalandos balatoni hajózást , szívesen biztosítom hozzá új elektromos hajómat kapitánnyal

Köszi az infót
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:52

Hello. Meg lehet persze feljebb van a viz joval a megszokott-tol azert kb a kidölt fákig felér a viz tegnap ahogy lent voltam voltunk!
Hello. Meg lehet persze feljebb van a viz joval a megszokott-tol azert kb a kidölt fákig felér a viz tegnap ahogy lent voltam voltunk!
(Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (tegnap 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok dunakeszi nudit meg lehet közelíteni?
3 kattintás és 45 másodperc után kiderül, hogy NINCS telefonszámuk a honlapon, az ott megadott Facebook oldal nem létezik, a megadott címen semmi ilyesmi nincs... Nyilván valós az oldal ...
(Ez egy válasz Jack753 üzenetére (tegnap 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Malinskán valaki valakik?
Basszus 2012-es programok vannak az oldalon meg 1000Ft os éjszakánkénti ár... nem gyanús? Tehat kb 13 éve nem működik az oldal csak simán nem törölték...
(Ez egy válasz Jack753 üzenetére (tegnap 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Par hete dunakeszin volt egy csinos par .A holgy tag csinos fazonra igazitott volt. Ha itt vagytok szivesen ismerkendenk veletek. Varjuk a levelet.