Valaki Gárdonyban ismerkedni? Itt vagyok kék törcsivel.
Sziasztok!
Esztergom környékén, esetleg Harcsáson lenne ma hölgy vagy pár akik ismerkednék 42 éves sportos pasival 17:00után?
Köszönöm
Esztergom környékén, esetleg Harcsáson lenne ma hölgy vagy pár akik ismerkednék 42 éves sportos pasival 17:00után?
Köszönöm
Sziasztok. Augusztus 9 (szombat) délután Harcsáson ismerkednèk.
Budapesten van nudis hely?
Sziasztok!Ma Egerszalok Salirisben par holgy tagjaval szivesen jatszadoznak,igenyes 40es pasi.irjatok privatban,koszi.
Gárdonyba párok csajok? Van kint valaki? Ismerkedni? Ápolt igényes férfi vagyok kb 20cm intimmel
Szerinted
én inkább nem irom le mit gondolok rolad
(Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (ma 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:37

Szerintem te az a fajta vagy, aki ha meglát egy meztelen nőt napozni, akkor megáll mellette recsizni és/vagy pofátlanul nyomul aki nem érti a nemet
Ma délután lesz valaki Abdán?
Sziasztok!
Ma mennék Gárdonyba. Lenne valaki, akihez be lehetne csatlakozni? Társaságban jobban szeretek meztelenkedni
Ma mennék Gárdonyba. Lenne valaki, akihez be lehetne csatlakozni? Társaságban jobban szeretek meztelenkedni

Hello gárdonyba ma párok csajok? Ápolt igényes férfi vagyok kb 20cm farokkal
Sziasztok! Van vki ma és holnap Rovinjban, Punta Krizen esetleg? D&Gy
Szerintem ilyesmit nem lathatott
Rendszeresen vannak ott kint horgaszok. Eleg nehez lenne pont ott ilyesmit csinalni. A Tagi banyatorol beszelt szerintem, ott voltam mar kint en is, vannak helyek ahol lehet meztelenul napozni. (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 04. hétfő 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Rendszeresen vannak ott kint horgaszok. Eleg nehez lenne pont ott ilyesmit csinalni. A Tagi banyatorol beszelt szerintem, ott voltam mar kint en is, vannak helyek ahol lehet meztelenul napozni. (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 04. hétfő 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem te az a fajta vagy, aki ha meglát egy meztelen nőt napozni, akkor megáll mellette recsizni és/vagy pofátlanul nyomul aki nem érti a nemet
(Ez egy válasz RichardGere üzenetére (tegnap 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ma délután 13 ora utánra keresnék keresnék partnert a Nyéki nudira. Napfürdőzés.
Kedves Párral ismerkednék szexi játékokhoz szerda csütörtök napközben egy extrém helyen erdőben parkolóban szállodában találkoznék akár csak kukkolnék meztelenkednénk vagy csak finoman nyalnék masszíroznék minden megbeszélés kérdése Zala Somogy Vas megye
Biztos hogy nem..... legalább is Nagyrésze Nem.
(Ez egy válasz RichardGere üzenetére (tegnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:17

Te vmit féleértettél
Szerintem akik itt vannak nem a családos es gyerekes nudira járnak...

Most azt akarod bizonygatni hogy nudi helyen nincs szex vagy parti.Akkor te nem sok Nudinn jártál.Vagy nincs mivel dugni nálad ,olyan is lehet
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (tegnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:58

A nudin "beszállni"? Ezek szerint soha nem jártál ilyen helyen. A közeledben van a Nyéki-tó, valószínűleg ez még ott sem esélyes. De próbálkozz ott talán!
Sziasztok. Szombaton mennék Délegyházára, ehhez keresek, BP-i hölgyet, csajszit, párt.
Egyedül nem szeretnék menni. Autóval mennénk. A többi privátban meg beszéljük akinek lenne kedve csatlakozni. Laca
Egyedül nem szeretnék menni. Autóval mennénk. A többi privátban meg beszéljük akinek lenne kedve csatlakozni. Laca