Nudisták ide!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nudisták, ami szemnek, szájnak ingere (vagy bármely testrésznek).
Nudizmus nem szex!! De egy nudista is szexel...

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#15554   ma 17:39
Andras0904 Andras0904
Sziasztok. Köszönöm szépen a választ..En vasarnap voltam lent. Ti a kidőlt faktol lejjebb vagytok ma ott? Holnap ha jó az idö megyek en is megint! )
(Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (ma 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:20
Mostanra süt a nap, csak nagyon fúj a szél.
De élvezhető minden értelemben wink
#15553   ma 16:30
alco61 alco61
Sziasztok !
Hölgy vagy pár aki Balatonberenyben ismerkedne vagy esetleg kölcsönadná a feleségét?
#15552   ma 16:27
ani82 ani82
Sziasztok! 25-én pénteken,és 27-én vasárnap, Balatonberényben leszünk,a naturista strandon. Szívesen ismerkednénk ott párral! smile
#15551   ma 16:20
Dorka. Borka Dorka. Borka
Mostanra süt a nap, csak nagyon fúj a szél.
De élvezhető minden értelemben wink
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:58
Sziasztok. Szép napot. Dunakeszi-re a nudi-n van lent valaki innen__? Eléggé borús nem napozós nudizós idő van lett sajnos gondolom nincs senki ott. Én sem mentem le igy . )
#15550   ma 16:17
coupleforSam coupleforSam
Szombaton voltunk, még két pár, szóval nagy tömegre ne számíts…igaz , most jobb az idő
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (tegnap 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:43
Hévízi kifolyónál mi a helyzet?Berényben vagyok,lehet átnézek ha esetleg érdemes!?
#15549   ma 15:21
Dirty Dancing Dirty Dancing
Dél1-en van most kint pár vagy hölgy aki kalandozna, ismerkedne?
#15548   ma 15:16
sexxx21 sexxx21
Kecskemét strandon valaki?
#15547   ma 15:14
kismano2210 kismano2210
Idős hölgyek barátnők párok,akik othon szoktak meztelenkedni,vagy nyaralóba,hétvégi házba stb...
#15546   ma 14:49
jager81 jager81
Berény 19:00 Pingpong Goldengate találkozó! smile ) JBL-t hozhatna valaki smile )
#15545   ma 13:55
Zeppelin Zeppelin
Összefutunk? smile
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (ma 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:23
Jó időt ígér, én ott leszek. Meg este a buliban is.
#15544   ma 13:27
Balatonról Balatonról
Hévizi kifolyón valaki?
#15543   ma 13:23
KisTitkárnő KisTitkárnő
Jó időt ígér, én ott leszek. Meg este a buliban is.
(Ez egy válasz SweetDreams üzenetére (ma 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:19
Sziasztok! Most hétvégén, ha az időjárás is kegyes lesz, akkor Berényben keresnék nudi partnert.
#15542   ma 11:58
Andras0904 Andras0904
Sziasztok. Szép napot. Dunakeszi-re a nudi-n van lent valaki innen__? Eléggé borús nem napozós nudizós idő van lett sajnos gondolom nincs senki ott. Én sem mentem le igy . )
#15541   ma 11:56
köpcös köpcös
Mikor nem vagyok Berényben,mindenki ott van...döbbenet! vigyor5
#15540   ma 11:39
btitok88 btitok88
Berény Fonyód között ma valaki?
#15539   ma 11:34
kanizsaifiu kanizsaifiu
Gárdonyban most mi a helyzet? Esetleg lányos, csupasz, fiatal?
#15538   ma 11:20
Rodeo Rodeo
Balatonberényi nudin szívesen ismerkedünk 20-50 között parra vagy lánnyal.
#15537   ma 11:09
Mr23cm Mr23cm
Balatonberény ma ismerkednék én egy bi srác
#15536   ma 11:04
Popsit Popsit
sziasztok m9 en taliznek parral hölgyel.
#15535   ma 10:59
lyáhim lyáhim
Berényben érett pár?

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: felpa felpa
Nyitás ideje: 2005. 06. 13. hétfő
Üzenetek: 15554db
Utolsó üzenet: ma 17:39

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!