Pénteken tervez valaki nyékre kimenni.
Sziasztok. Olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik rendszeresen fognak járni Délegyházára és csatlakozhatnék
Holnap délelőtt megy valaki Gárdonyba?
Sziasztok! Tudna nekem valaki ajánlani Győr környékén nudizásra alkalmas helyet?
Sziasztok. Szombaton bukre vagy zalakarosra mennénk, tapasztalatok alapján melyik helyre érdemesebb menni?

Sziasztok Bük nagyon jó egész szauna rèsz naturista mi is megyünk
(Ez egy válasz passzívvagyok üzenetére (2022. 04. 13. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 13. szerda 14:46

Sziasztok! Tudna nekem valaki ajánlani Győr környékén nudizásra alkalmas helyet?
Húsvétkor Hévízen a 2-es zsilipnél valaki?
A 2-es zsilip nem a bisex pasik találkahelye! A bisex pasik az 1 zsilip után, azon a jó hosszú szakaszon a part mellett szoktak gyülekezni. Csak szóltam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 13. szerda 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 13. szerda 19:56
Törölt felhasználó (3809222)
VIP

Húsvétkor Hévízen a 2-es zsilipnél valaki?
Sziasztok! Holnap kora délután kis nudizás? Dunakeszi- Vác Duna-part . Üzenetet küldjetek
Szia mindenki! Hétvégén kiruccanunk a nyaralónkba tenni venni! Párok akik csatlakoznának?
Ha van itt bisex férfi tagú pár … ránk írhat! Szombat este ráérünk !
Délegyházi közös nudizáshoz keresek,hölgyet aki az adatlapom alapján szívesen csatlakozna hozzám ápolt normális férfi vagyok. Párok is írhatnak! Nagyon örülnék a megkeresnének. Élvezzük a nyarat közösen,meztelenül! Képeim vannak írjatok!
Vad nudi helyen / közterületen / nehogy te mond meg ki hol tartózkodhat, mindenki tilosban jár mivel nem kijelőlt nudi hely mindenki saját felelősségre van ott ahol akar.
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 04. 13. szerda 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 13. szerda 20:56

A 2-es zsilip nem a bisex pasik találkahelye! A bisex pasik az 1 zsilip után, azon a jó hosszú szakaszon a part mellett szoktak gyülekezni. Csak szóltam...
Én csak szóltam, hogy nem a 2-es zsilipnél gyülekeznek a bisexek, hanem az 1-es, és a 2-es zsilip közötti szakaszon.. Baj?
(Ez egy válasz Bonfini üzenetére (2022. 04. 14. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 14. csütörtök 17:28

Vad nudi helyen / közterületen / nehogy te mond meg ki hol tartózkodhat, mindenki tilosban jár mivel nem kijelőlt nudi hely mindenki saját felelősségre van ott ahol akar.
Ha útbaigazítás akart lenni nem baj, csak sok hozzászólást olvastam főleg Gárdonnyal kapcsolatba hogy ezek ne menjenek oda amazok meg miért ott vannak miért nem máshol, vad nudin szerintem nincs senkinek joga rendezkedni, max aki nem tud viselkedni ilyen helyen azt közösen ki kell ebrudalni.
Süssön rátok a nap...kellemes húsvéti ünnepet! (Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 04. 14. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 14. csütörtök 19:43
Süssön rátok a nap...kellemes húsvéti ünnepet! (Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 04. 14. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Én csak szóltam, hogy nem a 2-es zsilipnél gyülekeznek a bisexek, hanem az 1-es, és a 2-es zsilip közötti szakaszon.. Baj?
zala és környékén várnák javaslatokat....
Június 22-24 Hajdúszoboszlón leszünk. Nudizáshoz keresünk társaságot. Privát üzeneteket várunk.
Sziasztok! Nudizáshoz - meztelenkedéshez keresek kulturált diszkrét társat, akivel élvezhetem a természetes önfeled meztelen szabadságot. Van akit érdekel ez a fajta szabadság Miskolc környékén?
Sziasztok!
Szokott már ilyenkor valaki kint lenni Gárdonyban?
Szokott már ilyenkor valaki kint lenni Gárdonyban?
Sziasztok. Tisza melletti bejáratott, diszkrét, nudizásra alkalmas helyre keresünk partnereket, nyárra. Privátban keressen minket akit érdekel.