Ma délután kimegyünk Délegyre. Párral, hölggyel szívesen ismerkednénk.
Pasival NEM!
Pasival NEM!
Szia! Szívesen elkísérlek, ha szeretnéd. Nyékládházán van nudista rész.
(Ez egy válasz Kati001 üzenetére (2022. 05. 15. vasárnap 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Én szívesen csatlakoznék.
(Ez egy válasz Walter12 üzenetére (2022. 05. 16. hétfő 05:21), amit ide kattintva olvashatsz)
A Tiszatónal van nudista rész?
Nyékládháza felöl mész Tiszaújváros felé a 35-ös úton. Az autópálya felüljáró előtt közvetlenül lekanyarodsz jobbra, ott mész a földúton kb 300 métert és ott.
Sziasztok. Ma párok, lányok Nyéken volna kedve valakinek csatlakozni?
Partnerem,társam keresem nudizashoz nő,pár személyében. Én ápolt,igényes 40,180,95 barna hajú,kék szemű egyenruhás ffi vagyok. Fejér megyeiek előnyben.
Bács kiskun megyéből nők párok közös nudi?
Ma délelőtt pár vagy nő lenne gárdonyba érdemes kimenni
A rèszleteket akkor írom,ha biztos hogy megyünk.Egyenlőre 90
Úgy néz ki.Kedden ki jön velem egy teltebb nő Nyèkre.Azt akarja 5 pasi legyen.Ha ráérsz,diszkrèt,igènyes vagy,12:00 körül kint leszünk.Írj megbeszéljük.
Sziasztok!
Holnap mennék délegyre. Nagyon ápolt és sportos férfiként partnert keresnék hozzá.
Holnap mennék délegyre. Nagyon ápolt és sportos férfiként partnert keresnék hozzá.
Sziasztok
Holnap délután megyünk Délegyre. Volna pár, akik szintén kijönnének?
Holnap délután megyünk Délegyre. Volna pár, akik szintén kijönnének?

A nyeki nudira. Ma mi kibicikliztünk Sokan voltak. Volt aki Ruhába igaz , Mi letelepedtünk a kanyarba egy szimpatikus par mellé
Sziasztok! Milyen tapasztalataitok vannak ? Hol érdemes nudizni, ismerkedni Debrecen és környékén?
Sziaszrok.Gárdonyi nudira ma este megy valaki?
Gárdony ezt kihagytam
Sziasztok ha esetleg itt vagytok a 3 pár nagyon jó fejek vagytok esetleg ha van kedvetek írjatok rám köszi a napot
Sziasztok!
Hétfői napon hölgyel, párral szívesen találkoznèk a Nyéki nudin.
Hétfői napon hölgyel, párral szívesen találkoznèk a Nyéki nudin.
Nyéki nudin párokkal hölgyekel barátkoznék.