Ma dél1en strandolás után kedves párnak nincs kedve találkozni?
A spiccen jó idő van.
Még mindig Délegyen vagyunk!!!
Az is jól hangzik
(Ez egy válasz Swingertitok üzenetére (2022. 06. 06. hétfő 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha nudi és Tisza, akkor csak Ányási kanyar Mindszenten!
(Ez egy válasz kefetomi üzenetére (2022. 06. 06. hétfő 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali a Tisza partjánál, még én se voltam de ma készülök...
(Ez egy válasz VanDen üzenetére (2022. 06. 06. hétfő 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali, Algyőn van nudi?
Merre?
Bevallom még sose voltam. (Ez egy válasz kefetomi üzenetére (2022. 06. 06. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Merre?
Bevallom még sose voltam. (Ez egy válasz kefetomi üzenetére (2022. 06. 06. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Pár Dél1-en?
Ma Algyőn valaki?
Nyéken valaki?
Beindul a szezon, aztán megy ott a móka egész nap, nem kell ahhoz sötétnek lenni.
(Ez egy válasz wtraveller üzenetére (2022. 06. 06. hétfő 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 06. hétfő 13:38

Szerintem estefelé vagy késő este akár éjjel érdemes odamenni ha a fürdésen kívül mások a vágyak mert akkor általában nincs ott senki
Délegyházán is nagyon szép idő van!
Aki kérdezett privát üzenetben megkapta a telefonszámunk!
Aki kérdezett privát üzenetben megkapta a telefonszámunk!
Sziasztok! Gardonyban holgy vagy par aki szivesen ismerkedne?
Tényleg isteni sz idő Berényben !
Sziasztok a Nyéki tavon vannak párok akik szivesen ismerkednének velünk?
Szerintem estefelé vagy késő este akár éjjel érdemes odamenni ha a fürdésen kívül mások a vágyak mert akkor általában nincs ott senki
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 06. 06. hétfő 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 06. hétfő 08:53

Ha egy jót fürdeni akartok meleg vízben, akkor megéri kimenni. Ha más szándék is van, akkor nem biztos.
Sziasztok csütörtök reggel megyünk a Nyéki nudira párok lányok pasik ki jönne el privátba írj. Viber számot irj
Budapest környékén, Duna parton ismer valaki nudis helyet?
Köszönöm!
Köszönöm!
Sziasztok csütörtök reggel megyünk a Nyéki nudira párok lányok pasik ki jönne el privátba írj. Viber számot irj
Ma délutan mennék Gardonyba vagy Délegyre ha lenne par akihez lehetne csatlakozni