Az a lényeg, hogy ti jól érezzétek magatokat!
A többi nem számít! Aki ide regisztrál annak tisztában kéne lenni, hogy ez milyen oldal! Szép napot nektek és sok izgalmas kalandot! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 10:29
A többi nem számít! Aki ide regisztrál annak tisztában kéne lenni, hogy ez milyen oldal! Szép napot nektek és sok izgalmas kalandot! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4442902)
VIP

Nyugalom! Az egészség a fontos!!! A többség örül nekünk Nyéken!
Szivesen csatlakoz egy kedves párhoz berénybe a nudi még a mai nap folyamán
Nyugalom! Az egészség a fontos!!! A többség örül nekünk Nyéken!
(Ez egy válasz janosz13 üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Én Gárdonyban láttam őket mikor ott voltak.
Nem magamutogató stílusban csinálják, hanem diszkréten, az meg, hogy itt ismerkednek vagy partnert keresnek, ahhoz senkinek semmi köze szerintem.
Ők egy pár, közös megegyezéssel csinálják a dolgot, a párja nem szól neki, akkor nehogy már tőled függjön. (Ez egy válasz zoleeka3443 üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 09:57
Nem magamutogató stílusban csinálják, hanem diszkréten, az meg, hogy itt ismerkednek vagy partnert keresnek, ahhoz senkinek semmi köze szerintem.
Ők egy pár, közös megegyezéssel csinálják a dolgot, a párja nem szól neki, akkor nehogy már tőled függjön. (Ez egy válasz zoleeka3443 üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem értem, minek reklámozzátok magatok... Lehet ezt diszkrétebben is csinálni gondolom! Ha kurni akartok az a ti dolgotok, nem kell még több kukkoló ide. Az egyedülálló normális férfiakról, akik nudizni járnak, pont az ilyen agyhalottak miatt vannak előítéletek, akik itt hírdetik magukat, hogy nyílvánosan fogják csinálni és erre jönnek a faszcibálók! Gratulálok!
Ha baszni akartok ott vannak a swinger klubbok vagy mit tudom én.
Ha meg itt akartok kefélni, akkor meg bujjatok el, mert vannak gyerekes családok is akik járnak ki!
Ha meg itt akartok kefélni, akkor meg bujjatok el, mert vannak gyerekes családok is akik járnak ki!
Nincs mit , kicsit ideges lettem
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 10:05
VIP

Köszönjük!
Tök jó, hogy van "goldengate.hu" regisztrációd és az erkölcsről papolsz nekünk! Ez véletlen nem szexpartner kereső oldal? Pontosan mi használjuk arra amiért ez az oldal létre jött!!!
Tök jó, hogy van "golden gate.hu" regisztrációs és az erkölcsről papolsz nekünk! Ez véletlen nem szexpartner kereső oldal? Pontosan mi használjuk arra amiért ez az oldal létre jött!!!
(Ez egy válasz zoleeka3443 üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem értem, minek reklámozzátok magatok... Lehet ezt diszkrétebben is csinálni gondolom! Ha kurni akartok az a ti dolgotok, nem kell még több kukkoló ide. Az egyedülálló normális férfiakról, akik nudizni járnak, pont az ilyen agyhalottak miatt vannak előítéletek, akik itt hírdetik magukat, hogy nyílvánosan fogják csinálni és erre jönnek a faszcibálók! Gratulálok!
Ma délegy
Köszönjük!
(Ez egy válasz janosz13 üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 09:54

Most miért bántod őket? Szerintem semmi rosszat nem mondtak csak simán őszinték! Miért baj ez? Vagy bepróbálkoztál és nemet mondtak? Azért vagy ilyen hisztis?
Nem a gyerekek előtt csináljuk!!!!
(Ez egy válasz zoleeka3443 üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyszer megnézem ezt a nyéki nudit már, valaki szerint ott ha akarom egész nap basznának

Ha meg itt akartok kefélni, akkor meg bujjatok el, mert vannak gyerekes családok is akik járnak ki! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 09:34
Ha meg itt akartok kefélni, akkor meg bujjatok el, mert vannak gyerekes családok is akik járnak ki! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Hu de vicces!
Most miért bántod őket? Szerintem semmi rosszat nem mondtak csak simán őszinték! Miért baj ez? Vagy bepróbálkoztál és nemet mondtak? Azért vagy ilyen hisztis?
(Ez egy válasz walking üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 09:45

de komoly vagy. ha dugni akartok maradjatok otthon. Ne oszd már itt az észt. Neked nyék csak vízparti dugást jelent? Menj ki a gödöllői Tesco parkolóba és döngesd ott a nejed, meg a mellkasod, mint egy majom. Tuti sokan látnak és élvezheted. IQ pubikám. az nincs látom
IQ? Azt sem tudod kik vagyunk ! Azért anyanyelvükön kívül még 2nyelven beszélünk okoska!
(Ez egy válasz walking üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)

de komoly vagy. ha dugni akartok maradjatok otthon. Ne oszd már itt az észt. Neked nyék csak vízparti dugást jelent? Menj ki a gödöllői Tesco parkolóba és döngesd ott a nejed, meg a mellkasod, mint egy majom. Tuti sokan látnak és élvezheted. IQ pubikám. az nincs látom
Ma lesz olyan pár berenybe akikhez lehet csatlakozni?
Valami közeli rokonodnak mond mit csináljon!
40+ "jó pasi aki még mindig az anyuval él" (Ez egy válasz walking üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
40+ "jó pasi aki még mindig az anyuval él" (Ez egy válasz walking üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 09:34
VIP

Hu de vicces!
Hu de vicces!
(Ez egy válasz walking üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ahol jobb a víz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 09:07

VIP

A nagy kérdés az, hogy ma hová menjünk Nyék ( nudi+sex ) vagy D1 (nudi)
Pár,,aki csatlakozna hozzám ma swinger nudiba?Nudizás,fürdőzés,szex,cuckold.Magas sportos pasi nagy intimmel.