#35906 ma 11:00 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)zoleeka3443zoleeka3443 Akkor Gárdonyban....nekem mindegy... vigyor2
(Ez egy válasz janosz13 üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Hagyd már abba kérlek! Necsinálj nagyobb hülyét magadból!
(Ez egy válasz zoleeka3443 üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Pár Dél1-en?
Nem én írtam Gárdonyt agyhalott! XD
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 11:16
Törölt felhasználó (4442902)
VIP

Aha most már Gárdonyban csináltuk és te ezt Miskolcról láttad! Kezdesz bele zavarodni a hulyesegedbe! Akik Nyéken ismer minket személyesen ők szeretnek minket! Te pedig ismeretlenül írogatsz mesét és hülyeséget! Legyen szép napot!
Sziasztok szúnyog szigetre most jön valaki?
Biztos! Én csak úgy veregetem!
Ha te mondod! XD (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 11:07
Ha te mondod! XD (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Te pontosan köztük voltál tavaly szept. 8 -án aki távolról veregetted magadnak! Most már ezt is tudjuk! Egy jó barátunk szinte ismer ott mindenkit! Ha láttad, hogy család vagy gyerek előtt csináljuk, na akkor ugass bele!
Gárdonyban nagyon diszkréten csináltuk ezt is leírták! Most császárkodunk ma 13 órakor a Nyéki-tónál egy gyönyörű párral Jetskyzunk! Csak, hogy boldog legyél!!!
Gárdonyban nagyon diszkréten csináltuk ezt is leírták! Most császárkodunk ma 13 órakor a Nyéki-tónál egy gyönyörű párral Jetskyzunk! Csak, hogy boldog legyél!!!
Aha most már Gárdonyban csináltuk és te ezt Miskolcról láttad! Kezdesz bele zavarodni a hulyesegedbe! Akik Nyéken ismer minket személyesen ők szeretnek minket! Te pedig ismeretlenül írogatsz mesét és hülyeséget! Legyen szép napot!
(Ez egy válasz zoleeka3443 üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Te vagy beteg vagy,vagy senki nem akar tőled semmit és most itt hisztizel! Ha nem tetszik valami akkor nyugodtan tudod törölni a regisztrációt és nyugodtan leszel!
(Ez egy válasz zoleeka3443 üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 10:52

Gondolom te meg vígan veregetted a faszod a bokorban! XD
Aki megakarja oldani az úgy is megcsinálja...
A diszkrécióról írtam, mert tudod családok is járnak ide ki, mint most is elég sokan.
Biztos öruülnél neki, ha a gyereked szemeláttára basznának vagy szopatnának 5en.
Tudod ezen az oldalon rá tudsz írni bárkire aki szimpatikus és ott is meglehet beszélni.
Süssön rád a nap Délegyen!
Halló!
A diszkrécióról írtam, mert tudod családok is járnak ide ki, mint most is elég sokan.
Biztos öruülnél neki, ha a gyereked szemeláttára basznának vagy szopatnának 5en.
Tudod ezen az oldalon rá tudsz írni bárkire aki szimpatikus és ott is meglehet beszélni.
Halló!
Te pontosan köztük voltál tavaly szept. 8 -án aki távolról veregetted magadnak! Most már ezt is tudjuk! Egy jó barátunk szinte ismer ott mindenkit! Ha láttad, hogy család vagy gyerek előtt csináljuk, na akkor ugass bele!
Gárdonyban nagyon diszkréten csináltuk ezt is leírták! Most császárkodunk ma 13 órakor a Nyéki-tónál egy gyönyörű párral Jetskyzunk! Csak, hogy boldog legyél!!! (Ez egy válasz zoleeka3443 üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Gárdonyban nagyon diszkréten csináltuk ezt is leírták! Most császárkodunk ma 13 órakor a Nyéki-tónál egy gyönyörű párral Jetskyzunk! Csak, hogy boldog legyél!!! (Ez egy válasz zoleeka3443 üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó az idő dél1-en.
Akkor Gárdonyban....nekem mindegy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 10:56

VIP

Miért a gyereked előtt csináltuk?
Előadod itt a család modellt? Jó olyanról ezt hallani akinek nincs!!!
Előadod itt a család modellt? Jó olyanról ezt hallani akinek nincs!!!
Hètfőn kint leszek a gàrdonyi nudin, valaki csatlakozhatna.
Jó az idő Délegyen.
Miért a gyereked előtt csináltuk?
Előadod itt a család modellt? Jó olyanról ezt hallani akinek nincs!!! (Ez egy válasz zoleeka3443 üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 10:52
Előadod itt a család modellt? Jó olyanról ezt hallani akinek nincs!!! (Ez egy válasz zoleeka3443 üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Halló!
Halló!
Milyen Délegyen? Ott tutti nem lehet szexelni!!! Te hallottál pl. Cap 'd Agde vagy Punta Krízről? Swinger beach! Mutatnál egy üzenetet ahol csaszarkodas van??? Te ismeretlenül írogatsz össze-vissza. De àlszent vagy és szerintünk kukkoló huzogatos fajtából!
(Ez egy válasz zoleeka3443 üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 10:45

Szövegértelmezés az nagyon megy úgy látom....
Gondolom tudtok azzal privátban is beszélni, aki szimpatikus nektek, biztos rá tudtok írni!
Nem kell félteni én se vagyok álszent.... De a nudit a swingertől megtudom különböztetni!
Tudod vannak párok biztos itt is, akik nem harsogják, hogy mekkora császárok, mert a nyéki nudin dugtak. Ők megtudják oldani nélküle is!
Ajánlom magam!
Szép napot Délegyen!
Gondolom tudtok azzal privátban is beszélni, aki szimpatikus nektek, biztos rá tudtok írni!
Nem kell félteni én se vagyok álszent.... De a nudit a swingertől megtudom különböztetni!

Tudod vannak párok biztos itt is, akik nem harsogják, hogy mekkora császárok, mert a nyéki nudin dugtak. Ők megtudják oldani nélküle is!
Ajánlom magam!
Szép napot Délegyen!
Halló! (Ez egy válasz kanospasi90 üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 10:28
Halló! (Ez egy válasz kanospasi90 üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Én Gárdonyban láttam őket mikor ott voltak.
Nem magamutogató stílusban csinálják, hanem diszkréten, az meg, hogy itt ismerkednek vagy partnert keresnek, ahhoz senkinek semmi köze szerintem.
Ők egy pár, közös megegyezéssel csinálják a dolgot, a párja nem szól neki, akkor nehogy már tőled függjön.
Nem magamutogató stílusban csinálják, hanem diszkréten, az meg, hogy itt ismerkednek vagy partnert keresnek, ahhoz senkinek semmi köze szerintem.
Ők egy pár, közös megegyezéssel csinálják a dolgot, a párja nem szól neki, akkor nehogy már tőled függjön.
Szövegértelmezés az nagyon megy úgy látom....
Ajánlom magam!
Szép napot Délegyen! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 10:17

Ajánlom magam!
Szép napot Délegyen! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Tök jó, hogy van "golden gate.hu" regisztrációs és az erkölcsről papolsz nekünk! Ez véletlen nem szexpartner kereső oldal? Pontosan mi használjuk arra amiért ez az oldal létre jött!!!
Az a lényeg, hogy ti jól érezzétek magatokat!
A többi nem számít! Aki ide regisztrál annak tisztában kéne lenni, hogy ez milyen oldal! Szép napot nektek és sok izgalmas kalandot! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 10:29
A többi nem számít! Aki ide regisztrál annak tisztában kéne lenni, hogy ez milyen oldal! Szép napot nektek és sok izgalmas kalandot! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Nyugalom! Az egészség a fontos!!! A többség örül nekünk Nyéken!
Szivesen csatlakoz egy kedves párhoz berénybe a nudi még a mai nap folyamán