Gárdonyban van valaki kint vagy tervezi hogy még ki megy?
Sziasztok!
Holnaptól lessz valaki, Rovinj - ban?
Holnaptól lessz valaki, Rovinj - ban?
Sziasztok! Jövő hét csüt-pént-szombat(23-24-25) punta krizen leszünk. Ki tervez akkor kint lenni? Szívesen ismerkednénk
Miskolcról Tiszaújváros felé haladva, 4es km-nél jobbra be és megérkeztél. Bár mivel hétköznap van és az idő se a legjobb, túl nagy tömegre szerintem ne számíts.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 14. kedd 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 14. kedd 11:46
Törölt felhasználó (1250882)

Nyéki nudit hol találom.itt vagyok de nem lelem
Hölgy vagy pár esetleg Délegyen?
Sziasztok! A héten valamelyik délelőtt kinek lenne kedve velem nudizni nyéken?
Nyéki nudit hol találom.itt vagyok de nem lelem
Sziasztok, a héten a Szikin hölgy, pár társasága lennék, akár diszkrét kukkolásra is!
Igen, de sajnos most magas a vízállás.
Talán hétvégén már jó lesz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 14. kedd 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 14. kedd 07:45
Talán hétvégén már jó lesz.

Törölt felhasználó (4662293)

Sziasztok!
Horányi Duna-parton megvan még a nudista strand? Vagy tud valaki nudista strandot Budapesttől északra, ahol fürdeni is lehet? Köszi!
Horányi Duna-parton megvan még a nudista strand? Vagy tud valaki nudista strandot Budapesttől északra, ahol fürdeni is lehet? Köszi!

Nyeken ma aktiv?
hétfőn a nyéki nudira keresnék idegenvezetőt
Sziasztok
Szombatra tervezek Balatonberénybe menni
Szívesen ismerkednék..
Moto
Szombatra tervezek Balatonberénybe menni

Moto
Ma delutan lesz aktiv ferfi kint Nyeken?
Sziasztok!

Sziasztok ápolt normális naturizmust kedvelő férfi vagyok,olyan,hölgyet,párt keresek,akik,szívesen találkoznának,ismerkednének,naturista strandon is.,Vagy egyedül nem mernek ki jönni,pl hölgy. Természetesen elötte ismerkedjünk,itt privátban,vagy idővel telefonon,hogy meglegyen a bizalom. És persze,ha tetszenek a képeim,vagy szimpatikusnak találtok,találsz. Köszönöm,hogy elolvastad. Mindenkinek szép naturista nyarat!
Meik a legextrèmebb nudi? Ès a legszolidabb?
Meik a legextrèmebb nudi? Ès a kegszolidabb?
Valaki Délelött Budán Dunaparton 10 körül ?
Sziasztok..Balaton parton keresek nudista helyet..esetleg olyan srácot aki haverkent csatlakozna (vagyis én csatlakoznek 1-2 napra)..leugrani..vagy társaság...köszönöm a válaszokat... üdv G