Belefulladt valaki.... :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 26. vasárnap 21:55
Törölt felhasználó (4589342)

Este fél 9 körül 2 rendőrautó nyéken mi történt?
Este fél 9 körül 2 rendőrautó nyéken mi történt?
Balatongyörökön a golfpálya alatti strandon valóban szabad nudizni?
Dél 1 en szuper volt a szombat esti Disco.../47-45éves pár vagyunk/
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni..
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni..

Kultúráltan megkért az illető téged, hogy ne legyél verbálisan nyomuló és maradhadsz is. Erre te ingerülten kikeltél magadból és még fentről is lehetett hallani a mocskolódásod!
Szállj magadba öreg!
(Ez egy válasz walking üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 26. vasárnap 19:57
Szállj magadba öreg!

Nyék: szar hely. tele van szellemileg fogyatékosokkal. A legtöbb pár férfi tagja egy faszkalap agyhalott . Igaz ma rájöttem, hogy beteg, aberrált párok gyűjtőhelye a Nyéki nudi. ráadásul tele van a pároknak jópofizó asszotfaszú vénembrekekkel akik titokban kukkolnak. Sok nő is kukkol. Röhejesek a vizet karistoló sup-osok. 1m e a parttól a bokrot lesik, hogy ugyan mit látnak. Van kint pár régóta odajáró fasz aki azt hiszi magáról övé a part. Jelzem egy tök illegális strandról van szó. A tó egy bánya munkagödre. Úgy látom a kijáró párok nagy részének köze nincsen a nudizáshoz, csak arra vágynak, hogy farokhúzogatók bambulják őket vagy éppen a férfi kiélje full hetero hajlamát egy kis szopással. Ma nekem egy Békésből jövö pár csüngőmellő férfitagja szólt be, hogy csúnyán viselkedtem. Mivel bántottam meg azt a szerepzavarral küszködő pöcsöt és nejét, akibe talán több ész szorult mint a kedves agyhalott párjába, nem tudom. Játszotta nagyon az eszét. Ő volt humor herold. Nem övék a tó. Gondolom a parton fekvő magát a part tulajdonosának tartó tetovált farkú cigány" bácsi" nagyon szimpi lehetett nekik. Volt ott még más pár is. Lehet szexelni akartak és pont rosszkor voltam rossz helyen. Lényeg: kezdő naturisták, vagy máshol nudizók kerüljétek Nyéket mert tele van agresszív emberekkel. A hely nem javasolt naturistáknak.
Igazad van nyék igen is jó és szép hely, itt mindig a potya puncivadaszok sírnak...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 26. vasárnap 20:14
Törölt felhasználó (4442902)
VIP

Hülyeséget írsz! Múltkor minket gyanúsítottál, halaptalanúl, hogy gyerekek előtt szexelünk! Ha neked nem tetszik ne járj oda! Szóló hoki gépként megértem, hogy nem kellesz senkinek! NAGYON JÓ HELY A NYÉKI-TÓ
Hülyeséget írsz! Múltkor minket gyanúsítottál, halaptalanúl, hogy gyerekek előtt szexelünk! Ha neked nem tetszik ne járj oda! Szóló hoki gépként megértem, hogy nem kellesz senkinek! NAGYON JÓ HELY A NYÉKI-TÓ
(Ez egy válasz walking üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 26. vasárnap 19:57

Nyék: szar hely. tele van szellemileg fogyatékosokkal. A legtöbb pár férfi tagja egy faszkalap agyhalott . Igaz ma rájöttem, hogy beteg, aberrált párok gyűjtőhelye a Nyéki nudi. ráadásul tele van a pároknak jópofizó asszotfaszú vénembrekekkel akik titokban kukkolnak. Sok nő is kukkol. Röhejesek a vizet karistoló sup-osok. 1m e a parttól a bokrot lesik, hogy ugyan mit látnak. Van kint pár régóta odajáró fasz aki azt hiszi magáról övé a part. Jelzem egy tök illegális strandról van szó. A tó egy bánya munkagödre. Úgy látom a kijáró párok nagy részének köze nincsen a nudizáshoz, csak arra vágynak, hogy farokhúzogatók bambulják őket vagy éppen a férfi kiélje full hetero hajlamát egy kis szopással. Ma nekem egy Békésből jövö pár csüngőmellő férfitagja szólt be, hogy csúnyán viselkedtem. Mivel bántottam meg azt a szerepzavarral küszködő pöcsöt és nejét, akibe talán több ész szorult mint a kedves agyhalott párjába, nem tudom. Játszotta nagyon az eszét. Ő volt humor herold. Nem övék a tó. Gondolom a parton fekvő magát a part tulajdonosának tartó tetovált farkú cigány" bácsi" nagyon szimpi lehetett nekik. Volt ott még más pár is. Lehet szexelni akartak és pont rosszkor voltam rossz helyen. Lényeg: kezdő naturisták, vagy máshol nudizók kerüljétek Nyéket mert tele van agresszív emberekkel. A hely nem javasolt naturistáknak.
Szia,
A gárdonyi nem szűnt meg?
Oda szoktunk járni Mi is, de úgy tudtuk, már nincs. (Ez egy válasz Viktor1001 üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
A gárdonyi nem szűnt meg?
Oda szoktunk járni Mi is, de úgy tudtuk, már nincs. (Ez egy válasz Viktor1001 üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyéken pár holgytagját dugnám, szoptnám nudizás közben jövöhéten.
Sziasztok! Hétfőn délelőtt lesz valaki nyéken? Kb. 1ig kint leszek, szívesen ismerkednék elsősorban párokkal!
Ma Délegyházán az a pár akivel találkoztunk,beszéltünk pár szót( Ballószögről ismerjük) itt van az oldalon. Írjon ránk!
Sziasztok, jövő hét elején Dél1, lesz innét valaki? Párral találkoznánk!
Jövőheti nagy hőség elől menni szeretnék Délegyre pár napra.
Hölgy kísérőt keresek
Hölgy kísérőt keresek
Akali sajnos 2019-ben bezárt
Akali sajnos 2019-brn bezárt
(Ez egy válasz Kalapal86 üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Balazonakaliban is van naturista camping
(Ez egy válasz csorbinorbi üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 26. vasárnap 16:34

Sziasztok!
Balatonon csak berényben van nudizási lehetőség? Valahol a keleti / északkeleti partszakaszon esetleg tud valaki valami tuti helyet?
Köszönöm
Balatonon csak berényben van nudizási lehetőség? Valahol a keleti / északkeleti partszakaszon esetleg tud valaki valami tuti helyet?
Köszönöm

Igen,jó most nagyon!Masszőr pár vagyunk…
(Ez egy válasz goni13 üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Dél1 en van kint még lány,pár?