Ott lehet nudizni????
Tele van civilekkel állandóan
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 27. hétfő 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 27. hétfő 08:36

Tele van civilekkel állandóan

Törölt felhasználó (4049922)

Ma Pilismaróton valaki Nudi? A hajótemető környékén
Naplementés kaland a balaton közepén ma
Sziasztok! Hétvégén lehetséges,hogy megfordulunk berényben,még képlékeny a dolog, de ha megyünk párokkal vagy hölgygyel szívesen bandáznánk. Szóló pasi ne írjon, köszönjük!
Ezen a hétvégén (07.2-3) Délegyházán leszünk a strandon. Hölgyek és párok megkeresését szívesen vesszük!
Sziasztok! Sződliget környékén a Duna-parton szoktak még nudizni?
Ha igen, miféle emberek járnak oda? Párok inkább vagy egyedülállók, fiatalok vagy idősebbek, csak napozni vagy esetleg belefér egy kis egymás előtti erotika is?
Ha igen, miféle emberek járnak oda? Párok inkább vagy egyedülállók, fiatalok vagy idősebbek, csak napozni vagy esetleg belefér egy kis egymás előtti erotika is?
Én is mennék olyan pasival aki a számba adná
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 27. hétfő 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 27. hétfő 08:59

Törölt felhasználó (4668005)

Szia
Nem szünt meg csak sokkal kevesebb az erdős rèsz. Erdemes kimenni. Mikor mennèl?
Nem szünt meg csak sokkal kevesebb az erdős rèsz. Erdemes kimenni. Mikor mennèl?
sziasztok van valaki a Gárdonyi nudin ??
Sziasztók
Baja vagy m9 ma valaki?
Baja vagy m9 ma valaki?
Sziasztok!
Ma HÖLGYEL ismerkednénk Berényben. Délután leszünk kint
Ma HÖLGYEL ismerkednénk Berényben. Délután leszünk kint

Sziasztok! Mai napon Valaki(k) a Vekeri Tó környékén,Debrecenben? Több kellemes és diszkrét hely van,akár nudizni is! Privátban írjatok! Szép napot!
Sziasztok!
Hölgy, vagy pár ismerkedne ma a balatonberényi nudista strandon? Macis, félhosszú hajú srác vagyok, kék hátizsákkal fogok napozni kora délutántól.
Hölgy, vagy pár ismerkedne ma a balatonberényi nudista strandon? Macis, félhosszú hajú srác vagyok, kék hátizsákkal fogok napozni kora délutántól.
Ma estefelé pár Nyéken?
Nyék most kihalt, csendes. Isteni az idő!!!

Sziasztok, a hét hét elején Dél1, lesz innét valaki? Párral találkoznánk!
Szia
Nem szünt meg csak sokkal kevesebb az erdős rèsz. Erdemes kimenni. Mikor mennèl? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 27. hétfő 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 27. hétfő 06:17
Nem szünt meg csak sokkal kevesebb az erdős rèsz. Erdemes kimenni. Mikor mennèl? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 27. hétfő 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4670233)

Gárdonyba érdemes kimenni?
Délegy-Csepel környékén tud valaki nem hivatalos nudis helyet? Esetleg meg is mutathatnátok
Ma Pilismaróton valaki Nudi? A hajótemető környékén
Sziasztok. Jön ma valaki Hajdúszoboszlóra a nudira?
Sziasztok. Kulturált, hatvan éves férfi. Hirtelen ötlet, és tudom rövid az idő, de ma Pestről megyek Velencére, onnan a gárdonyi nudira. Úgy 9 vagy fél 10 körül indulok, egy hölgyet örömmel elviszek, délután jövök vissza.
Nem pasit... hölgyet...
Nem pasit... hölgyet...
Úristen. Ki ez a srác,ki ez a srác?????
(Ez egy válasz walking üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 26. vasárnap 19:57

Nyék: szar hely. tele van szellemileg fogyatékosokkal. A legtöbb pár férfi tagja egy faszkalap agyhalott . Igaz ma rájöttem, hogy beteg, aberrált párok gyűjtőhelye a Nyéki nudi. ráadásul tele van a pároknak jópofizó asszotfaszú vénembrekekkel akik titokban kukkolnak. Sok nő is kukkol. Röhejesek a vizet karistoló sup-osok. 1m e a parttól a bokrot lesik, hogy ugyan mit látnak. Van kint pár régóta odajáró fasz aki azt hiszi magáról övé a part. Jelzem egy tök illegális strandról van szó. A tó egy bánya munkagödre. Úgy látom a kijáró párok nagy részének köze nincsen a nudizáshoz, csak arra vágynak, hogy farokhúzogatók bambulják őket vagy éppen a férfi kiélje full hetero hajlamát egy kis szopással. Ma nekem egy Békésből jövö pár csüngőmellő férfitagja szólt be, hogy csúnyán viselkedtem. Mivel bántottam meg azt a szerepzavarral küszködő pöcsöt és nejét, akibe talán több ész szorult mint a kedves agyhalott párjába, nem tudom. Játszotta nagyon az eszét. Ő volt humor herold. Nem övék a tó. Gondolom a parton fekvő magát a part tulajdonosának tartó tetovált farkú cigány" bácsi" nagyon szimpi lehetett nekik. Volt ott még más pár is. Lehet szexelni akartak és pont rosszkor voltam rossz helyen. Lényeg: kezdő naturisták, vagy máshol nudizók kerüljétek Nyéket mert tele van agresszív emberekkel. A hely nem javasolt naturistáknak.