Ma estefelé pár Nyéken?
Nyék most kihalt, csendes. Isteni az idő!!!

Sziasztok, a hét hét elején Dél1, lesz innét valaki? Párral találkoznánk!
Szia
Nem szünt meg csak sokkal kevesebb az erdős rèsz. Erdemes kimenni. Mikor mennèl? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 27. hétfő 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 27. hétfő 06:17
Nem szünt meg csak sokkal kevesebb az erdős rèsz. Erdemes kimenni. Mikor mennèl? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 27. hétfő 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4670233)

Gárdonyba érdemes kimenni?
Délegy-Csepel környékén tud valaki nem hivatalos nudis helyet? Esetleg meg is mutathatnátok
Ma Pilismaróton valaki Nudi? A hajótemető környékén
Sziasztok. Jön ma valaki Hajdúszoboszlóra a nudira?
Sziasztok. Kulturált, hatvan éves férfi. Hirtelen ötlet, és tudom rövid az idő, de ma Pestről megyek Velencére, onnan a gárdonyi nudira. Úgy 9 vagy fél 10 körül indulok, egy hölgyet örömmel elviszek, délután jövök vissza.
Nem pasit... hölgyet...
Nem pasit... hölgyet...
Úristen. Ki ez a srác,ki ez a srác?????
(Ez egy válasz walking üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 26. vasárnap 19:57

Nyék: szar hely. tele van szellemileg fogyatékosokkal. A legtöbb pár férfi tagja egy faszkalap agyhalott . Igaz ma rájöttem, hogy beteg, aberrált párok gyűjtőhelye a Nyéki nudi. ráadásul tele van a pároknak jópofizó asszotfaszú vénembrekekkel akik titokban kukkolnak. Sok nő is kukkol. Röhejesek a vizet karistoló sup-osok. 1m e a parttól a bokrot lesik, hogy ugyan mit látnak. Van kint pár régóta odajáró fasz aki azt hiszi magáról övé a part. Jelzem egy tök illegális strandról van szó. A tó egy bánya munkagödre. Úgy látom a kijáró párok nagy részének köze nincsen a nudizáshoz, csak arra vágynak, hogy farokhúzogatók bambulják őket vagy éppen a férfi kiélje full hetero hajlamát egy kis szopással. Ma nekem egy Békésből jövö pár csüngőmellő férfitagja szólt be, hogy csúnyán viselkedtem. Mivel bántottam meg azt a szerepzavarral küszködő pöcsöt és nejét, akibe talán több ész szorult mint a kedves agyhalott párjába, nem tudom. Játszotta nagyon az eszét. Ő volt humor herold. Nem övék a tó. Gondolom a parton fekvő magát a part tulajdonosának tartó tetovált farkú cigány" bácsi" nagyon szimpi lehetett nekik. Volt ott még más pár is. Lehet szexelni akartak és pont rosszkor voltam rossz helyen. Lényeg: kezdő naturisták, vagy máshol nudizók kerüljétek Nyéket mert tele van agresszív emberekkel. A hely nem javasolt naturistáknak.
Ez engem is érdekelne.
Úgy tudtuk, megszűnt a lehetőség Gárdonyban.
Ezek szerint megint van? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 27. hétfő 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 27. hétfő 06:17
Úgy tudtuk, megszűnt a lehetőség Gárdonyban.
Ezek szerint megint van? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 27. hétfő 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4670233)

Sziasztok!
Ma reggel a korai órákban valaki Nyéken?
Ma reggel a korai órákban valaki Nyéken?
Azthiszem tudom kikről beszélsz… én letelepedtem oda.. Semmi gond nem volt..
(Ez egy válasz walking üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 26. vasárnap 19:57

Nyék: szar hely. tele van szellemileg fogyatékosokkal. A legtöbb pár férfi tagja egy faszkalap agyhalott . Igaz ma rájöttem, hogy beteg, aberrált párok gyűjtőhelye a Nyéki nudi. ráadásul tele van a pároknak jópofizó asszotfaszú vénembrekekkel akik titokban kukkolnak. Sok nő is kukkol. Röhejesek a vizet karistoló sup-osok. 1m e a parttól a bokrot lesik, hogy ugyan mit látnak. Van kint pár régóta odajáró fasz aki azt hiszi magáról övé a part. Jelzem egy tök illegális strandról van szó. A tó egy bánya munkagödre. Úgy látom a kijáró párok nagy részének köze nincsen a nudizáshoz, csak arra vágynak, hogy farokhúzogatók bambulják őket vagy éppen a férfi kiélje full hetero hajlamát egy kis szopással. Ma nekem egy Békésből jövö pár csüngőmellő férfitagja szólt be, hogy csúnyán viselkedtem. Mivel bántottam meg azt a szerepzavarral küszködő pöcsöt és nejét, akibe talán több ész szorult mint a kedves agyhalott párjába, nem tudom. Játszotta nagyon az eszét. Ő volt humor herold. Nem övék a tó. Gondolom a parton fekvő magát a part tulajdonosának tartó tetovált farkú cigány" bácsi" nagyon szimpi lehetett nekik. Volt ott még más pár is. Lehet szexelni akartak és pont rosszkor voltam rossz helyen. Lényeg: kezdő naturisták, vagy máshol nudizók kerüljétek Nyéket mert tele van agresszív emberekkel. A hely nem javasolt naturistáknak.
Szegeden milyen a naturista camping? Sziksósfürdő? Volt már ott valaki?
Fiatal srácok fürödtek egyik belefulladt:(
Sziasztok!Hétfőn délután Pápáról indulok Berénybe,aki csatlakozna ,szívesen várom?!!
Bács Megyében. Nudistastrand valahol??
Belefulladt valaki.... :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 26. vasárnap 21:55
Törölt felhasználó (4589342)

Este fél 9 körül 2 rendőrautó nyéken mi történt?
Este fél 9 körül 2 rendőrautó nyéken mi történt?
Balatongyörökön a golfpálya alatti strandon valóban szabad nudizni?