Ma a becehegyi(balaton) szabadstrandon nudi partnerek?
Miből állapítod meg a belépésnél, hogy recskázó pasi vagy sem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 01. péntek 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 01. péntek 22:40
Törölt felhasználó (3915692)

Milyen sztárok, akik, igénytelen pasik , recskázó figyelmére kíváncsian, hasonlóan igénytelenül, produkcióznak,
Ezek tényleg egymásnak valók és nyéken talán ez nem is zavarnak senkit ,van ezekből Gárdonyban is, a normálisabb helyekre ezeket be sem engedik.

Sziasztok. Nemrég ellátogattam a bécsi FKK Wienerberger nudista strandra. Nagyon jó természeti adottságai vannak a helynek. A nudista rész maga nem nagy, de kiváló lehetőséget biztosít a napozásra, úszásra- strandolásra. Egykori bányató révén nagyon hamar mélyül. 1 db wc- t láttam a fürdőruhás résznél. A nudista részt leginkább bécsi meleg ffi. párok és idősebb Urak látogatták amikor ott jártam. Elvétve egy- egy hetero pár. Családok nem. Kutya bevihető. Erotikus jelenetet nem láttam, de persze a fás- bokros területen bármi megtörténhet.
Sziasztok. Nemrég ellátogattam a bécsi FKK Wienerberger nudista strandra. Nagyon jó természeti adottságai vannak a helynek. A nudista rész maga nem nagy, de kiváló lehetőséget biztosít a napozásra, úszásra- strandolásra. Egykori bányató révén nagyon hamar mélyül. 1 db wc- t láttam a fürdőruhás résznél. A nudista részt leginkább bécsi meleg ffi. párok és idősebb Urak látogatták amikor ott jártam. Elvétve egy- egy pár. Családok nem. Kutya bevihető.
Sziasztok, Győri nudista partszakasz működik még?
Milyen sztárok, akik, igénytelen pasik , recskázó figyelmére kíváncsian, hasonlóan igénytelenül, produkcióznak,
Ezek tényleg egymásnak valók és nyéken talán ez nem is zavarnak senkit ,van ezekből Gárdonyban is, a normálisabb helyekre ezeket be sem engedik.
(Ez egy válasz kicsi81 üzenetére (2022. 07. 01. péntek 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 01. péntek 12:40

Sziasztok. Hétfő délután ki akarok nézni a Nyéki nudira. Szokott olyankor lenni valaki? Nem voltam més sosem. Szívesen fogadnék tapasztaltabb "idegenvezetőt".
Sziasztok, Berenyben satorozom, ami jelenleg nem túl kellemes a szél miatt, szívesen csatlakoznék alakulóban lévő többesbe.
Nyugatról közeledik egy zivatarzóna, a jelzés szerint most van a határ mentén. Sátrat cibáló lehet. Habár nem sátrat, de minket már megcibált úgy rendesen. Készüljetek fel!
De nekünk van hideg itókánk!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 01. péntek 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 01. péntek 21:20
Törölt felhasználó (4558312)

És most sincs hideg.

Megérkezett a vihar

Hujuj bakoljunk össze?
nagyon fúúúúj a szél.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 07. 01. péntek 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 01. péntek 20:42

Lassan a víz is olyan lesz mint egy meleg halászlé….
Ma este front jön lehet kicsit felkavarja. Itt már erősödő szél fúj.
Sziasztok ! Holnap napközben párként keresünk hölgyet, vagy fiatal srácot . Dunakeszi-Vác . Privátban keressetek ! Profik és kép nélküliek neeee..
Mi is vagy a vízben vagy a lakoban voltunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 01. péntek 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 01. péntek 19:17
Törölt felhasználó (4666272)

Órákig lehet a vízben lenni… ki sem birtuk a parton
Konkrétan pisi meleg.. másfél orat bent voltunk és 10 perc napozás után ujra vissza kellett mennünk
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 07. 01. péntek 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 01. péntek 20:42

holnap is ott lesztek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 01. péntek 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 01. péntek 21:20
Törölt felhasználó (4558312)

És most sincs hideg.

És most sincs hideg.
(Ez egy válasz cuniko üzenetére (2022. 07. 01. péntek 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este front jön lehet kicsit felkavarja. Itt már erősödő szél fúj. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 01. péntek 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 01. péntek 19:17
Ma este front jön lehet kicsit felkavarja. Itt már erősödő szél fúj. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 01. péntek 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4666272)

Órákig lehet a vízben lenni… ki sem birtuk a parton
Sziasztok. Duna part valamelyik részére itt Pesten esetleg valaki lejön lejár? Párokra értettem persze leginkább meg nőkre.

holnap lesz olyan pár esetleg akivel lehet barátkozni ismerkedni? Balatonberénybe?
Sziasztok! Jövő hetvegere Berénybe megyek. Hölgy tarsasagot keresek hozzá! Hozlak -viszlek...