Gárdony milyen vannak kint
Becehegyen vagyunk!! Valaki? (Balaton)
Dél1.en pár?
Délután nyék vk?
ez merre található és meddig leszel ott?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 02. szombat 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 02. szombat 08:32
Törölt felhasználó (4675201)

Becehegyi szabadstrandon nudizunk 3 lány! (Balaton) várunk csatlakozni kívánó pasikat csajokat párokat!!
Ma Győr környékén párhoz csatlakoznák.
Rám számíthattok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 02. szombat 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 02. szombat 08:32
Törölt felhasználó (4675201)

Becehegyi szabadstrandon nudizunk 3 lány! (Balaton) várunk csatlakozni kívánó pasikat csajokat párokat!!
Addig jár a korsó a kútra
(Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2022. 07. 02. szombat 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 02. szombat 05:40

Miből állapítod meg a belépésnél, hogy recskázó pasi vagy sem?
Keresem nudizni vágyó partnerem hölgy vagy pár személyében.A mai napon Nyekre szeretnek kimenni olyan del magasságában ha valakinek lenne kedve társulni nyugodtan írjon
Miskolcról indulok.

merre szoktal menni? en BP.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 01. péntek 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 01. péntek 18:40
Törölt felhasználó (1193332)

Sziasztok! Most hétvégén szívesen mennék nudizni, keresek hozzà partnert, partnereket!

Sziasztok most a Gárdonyi nudin sexelnék
Ma a becehegyi(balaton) szabadstrandon nudi partnerek?
Miből állapítod meg a belépésnél, hogy recskázó pasi vagy sem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 01. péntek 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 01. péntek 22:40
Törölt felhasználó (3915692)

Milyen sztárok, akik, igénytelen pasik , recskázó figyelmére kíváncsian, hasonlóan igénytelenül, produkcióznak,
Ezek tényleg egymásnak valók és nyéken talán ez nem is zavarnak senkit ,van ezekből Gárdonyban is, a normálisabb helyekre ezeket be sem engedik.

Sziasztok. Nemrég ellátogattam a bécsi FKK Wienerberger nudista strandra. Nagyon jó természeti adottságai vannak a helynek. A nudista rész maga nem nagy, de kiváló lehetőséget biztosít a napozásra, úszásra- strandolásra. Egykori bányató révén nagyon hamar mélyül. 1 db wc- t láttam a fürdőruhás résznél. A nudista részt leginkább bécsi meleg ffi. párok és idősebb Urak látogatták amikor ott jártam. Elvétve egy- egy hetero pár. Családok nem. Kutya bevihető. Erotikus jelenetet nem láttam, de persze a fás- bokros területen bármi megtörténhet.
Sziasztok. Nemrég ellátogattam a bécsi FKK Wienerberger nudista strandra. Nagyon jó természeti adottságai vannak a helynek. A nudista rész maga nem nagy, de kiváló lehetőséget biztosít a napozásra, úszásra- strandolásra. Egykori bányató révén nagyon hamar mélyül. 1 db wc- t láttam a fürdőruhás résznél. A nudista részt leginkább bécsi meleg ffi. párok és idősebb Urak látogatták amikor ott jártam. Elvétve egy- egy pár. Családok nem. Kutya bevihető.
Sziasztok, Győri nudista partszakasz működik még?
Milyen sztárok, akik, igénytelen pasik , recskázó figyelmére kíváncsian, hasonlóan igénytelenül, produkcióznak,
Ezek tényleg egymásnak valók és nyéken talán ez nem is zavarnak senkit ,van ezekből Gárdonyban is, a normálisabb helyekre ezeket be sem engedik.
(Ez egy válasz kicsi81 üzenetére (2022. 07. 01. péntek 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 01. péntek 12:40

Sziasztok. Hétfő délután ki akarok nézni a Nyéki nudira. Szokott olyankor lenni valaki? Nem voltam més sosem. Szívesen fogadnék tapasztaltabb "idegenvezetőt".
Sziasztok, Berenyben satorozom, ami jelenleg nem túl kellemes a szél miatt, szívesen csatlakoznék alakulóban lévő többesbe.
Nyugatról közeledik egy zivatarzóna, a jelzés szerint most van a határ mentén. Sátrat cibáló lehet. Habár nem sátrat, de minket már megcibált úgy rendesen. Készüljetek fel!