Legalább nem lesz melegünk napozás közben
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 09. szombat 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 09. szombat 09:52

Törölt felhasználó (875931)

Nagyon szeles az idő,szerintem per pillanat napozni is kicsit hűvös van
Kiértünk Dél1-re!
PÁRRAL szívesen ismerkednénk.
PÁRRAL szívesen ismerkednénk.
Nagyon szeles az idő,szerintem per pillanat napozni is kicsit hűvös van
(Ez egy válasz DEVIL üzenetére (2022. 07. 09. szombat 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönjük a tegnapi párnak Nyéken a látványt.
Sziasztok!Berénybe indulnék Pápáról,csatlakozna valaki?
Mi voltunk. Titeket lattunk?
(Ez egy válasz szibilla üzenetére (2022. 07. 07. csütörtök 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
21 kerület sóderbányánál esetleg tali?? Napközben? Párok pasik csajok???
Sziasztok esetleg ma D1en lesz ma éjszaka valami buli??
Sziasztok ! Olyan HÖLGYET keresek aki meztelenül SUPozna velem Nyéken , a sup kétszemélyes 165 kg a terhelhetősége , vízi mentő mellényes is van !

Vasárnap a Nyéki-tónál ismerkedne valaki?
Köszönöm a válaszokat! Nem jött meg a kedvem hozzá, pedig a XVII-ből M0-on keresztül nem lenne messze.
Marad Délegyháza... Sajnos a Lupa nem opció, Gárdony meg nem tetszik a kibetonozott, létrás megoldással. :( (Ez egy válasz klaci321 üzenetére (2022. 07. 06. szerda 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 06. szerda 10:36
Marad Délegyháza... Sajnos a Lupa nem opció, Gárdony meg nem tetszik a kibetonozott, létrás megoldással. :( (Ez egy válasz klaci321 üzenetére (2022. 07. 06. szerda 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet fürdeni benne, de ebben a kánikulában nagykn népszerű. Hétvégén rengetegen vannak, hétköznap jobb a helyzet. Az észak, déli és nyugati partját a horgászok meg családosok szokták használni. A keleti parton lehet zavartalanul nudizni, ahogy írták, vannak kitaposott helyek. Viszont elég retek a környék, nem épp a legigenyesebb közönség jár oda (értsd: tele van szeméttel a part), én időnként kimegyek, de csak jobb híján, mett a környéken nem nagyon van más. Akciót még nem láttam, de nem kizárt, hogy van néha.
Dél1, B1 sátorhely, párokkal ismerkednénk.
Holnap délelőtt valaki-k M9 esetleg lessz kint?
Itt van az a srác aki nyéken most napozik magába és tetko van a lábán?
m9 nél esetleg valakik ismerkedni? nem feltétlenül szexuális értelemben
Valaki nyéken?
Köszi szépen a privát üzenetet.
Valaki nyéken?
Sziasztok Nyéken mi s helyzet?
Berényben milyen most az idő, szintén szeles?
Érdemes menni?
Érdemes menni?
Sziasztok Délegyházán hölgy vagy pár estleg?