Mi persze..?
(Ez egy válasz yoyo31 üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Van valaki kint Délegyen? Van ott valami?
Már eljöttem de elege bejött az élmény. Volt egy jó fej faszi aki korbevitt meg beszélgettünk . Megyek máskor is
(Ez egy válasz annababa üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)

-beszélgettünk a sráccal,ő is vár vissza....
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 17. vasárnap 16:03

Már eljöttem de elege bejött az élmény. Volt egy jó fej faszi aki korbevitt meg beszélgettünk . Megyek máskor is

Ezek szerint tévedtem.. elôfordul.
(Ez egy válasz annababa üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Hévízen csend, és nyugalom.
Tényleg? Jaj nagyon jó fej volt tiszta cuki meg mindenben segített
) . Mindenképp megyek vissza.
(Ez egy válasz 8275nude üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)

dél1 most pár?
Szerda----> SZIKI
sziasztok,nyéki nudiról van infója valakinek?
Ma sem volt rossz Berényben csák hideg a víz....
Ez így van
(Ez egy válasz 8275nude üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor nem csak mi voltunk így vele....
(Ez egy válasz swingerpar40 üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Augusztus 5-6-7 szeretnék menni Balatonberényi nudiba, viszont egyedül vagyok. Szívesen csatlakoznék másokhoz. Vagy mások is jöhetnek akár velem. Győrből indulok majd.
Sziasztok!
Szerdán mennnék Gárdonyba a nudira. Aktív pasikat keresek
Szerdán mennnék Gárdonyba a nudira. Aktív pasikat keresek
del 1 ma pár?
Ma a Berényi nudin ismerkednék,fiatal pasi vagyok!
Parral szivesen mennek.

Sziasztok! Csütörtökig itt vagyunk D1-en. Párral hölgygyel szívesen "bandázunk". Pasikat nem keresünk!
Sziasztok holnsp vagy holnap utána egy Nyéki napozás hölgyek párok???