Le is teszteljük a vizet! Nincs langos??? Katasztrófa..... Köszi az infót, aranyosak vagytok...
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 18. hétfő 16:10

A víz már tegnap sem volt olyan vészes, amolyan már bírható kategória. Tegnap elég sokan voltak már de szerencsére meg sem közelíti egy normál strand zsúfoltságát. Teljesen jogosan kapott 5 csillagot a strandok közül! Nagyon jól néz ki a strand, eddig sem volt vele gond de idénre sokat szépült megint.
Sziasztok! Tud nekem valaki segíteni, hogy hogyan tudom megközelíteni a Nyéki nudit, hogyan lehet oda jutni? Nem találtam meg sajnos a fórumban az útbaigazítást….köszi
Sziasztok!
Komárom ma is szuper volt
Komárom ma is szuper volt

Holnap délelőtt délegy?gyertek csak gyertek!
A víz fantasztikus! Kevesen vannak,nyugalom csend,szuper Berény.
A kemping mennyire zsúfolt?
(Ez egy válasz 8275nude üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Van egy baromi jó lángosos, nem is olyan messze! Balatonkeresztúr és máriafürdő határán, Gyufa az a neve, kiválló. Nincs is messze. Vele szembe meg a Florida fagyizó ami szintén top kategória. A lángos valóban zseniális!
(Ez egy válasz 8275nude üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 18. hétfő 16:37

Le is teszteljük a vizet! Nincs langos??? Katasztrófa..... Köszi az infót, aranyosak vagytok...
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Igazából ezt a strand üzemeltetője tudja megmondani pontosan.
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérdezték páran, mikor megyünk újra. Csütörtökön délután D1.

Sziasztok készül valaki ki Nyékre?
autopalya lehalyto utan nyek felé rogtkn elsö ut balra amipici aszfaltos resszel kezdodik
(Ez egy válasz zgolden üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 18. hétfő 16:40

Sziasztok! Tud nekem valaki segíteni, hogy hogyan tudom megközelíteni a Nyéki nudit, hogyan lehet oda jutni? Nem találtam meg sajnos a fórumban az útbaigazítást….köszi
Igen, mi is itt vagyunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 19. kedd 05:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 05:05
Törölt felhasználó (4629632)

Igen.
Sziasztok! Csütörtökön a Nyéki nudi van tervben, párokkal ismerkednénk, privát üzenetben írjatok!
Szép napot!
Szép napot!

Sziasztok!Párt keresek ma közös nudizás,fürdőzés,szex cuckold.Magas sportos nagy méretű pasi.Heves megye.
Ma Délegyháza Oázis. Olyan kedves párt hölgyet keresek,akik nem zárkóznak el ismerkedéstől,beszélgetéstől,közös nudizástól .Ápolt normális férfi vagyok,ha tetszik az adatlapom és a képeim, írjatok privátban. Nem vagyok tolakodó egyáltalán,de szeretem a társaságot. Nagy strand kék törülköző Attila vagyok szólits,szólítsatok meg bátran.
van ma belevalo pár delegyen?
Akkor ma ugorjunk le Berénybe kicsit
Ma délután a berényi strandon leszünk.