Aztamindenségét! Huh, de tele van az írásom hibákkal, te jó ég!
Én abban a tudatban küldtem, hogy rendesen megírtam. Hiába na, a vodka-limonádé átvágott, úgy néz ki ittasabb voltam, mint gondoltam!
Mindegy a lényeg átment, Berényben ülni a körstégen félrészegen, félkanosan a buli után éjfélkor összebújva a pároddal úgy, hogy közben a túlpart fényeit vagy a csillagokat nézitek, megfizethetetlen!
(Ez egy válasz hungariancouple üzenetére (2022. 07. 20. szerda 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Én abban a tudatban küldtem, hogy rendesen megírtam. Hiába na, a vodka-limonádé átvágott, úgy néz ki ittasabb voltam, mint gondoltam!

Köszönjük az infot. Megnézzük hétvégén
(Ez egy válasz Kejencpar üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 17. vasárnap 00:28

Ezen a hétvégén volt mindkét nap. Pontosabban a szombatinsk lassan vége. Retro disco a büfé, étteremnél. Tegnap gepizend,a 2 személyes zenekar. Átlag ruházat. Van aki félmeztelen, többség laza póló trikó. Semmi extra. Nem kell kiöltözni. Majka, Neoton familia, Korda, pár külföldi retro sláger, magyar, roma zene, lakodal, stb.
gyeretek privibe
(Ez egy válasz tamás333 üzenetére (2022. 07. 20. szerda 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 20. szerda 12:46

Sziasztok ! Hévízen hol találjuk a kettes zsilipet .. illetve párommal érdemes kinézni ?
Sziasztok! Dékegyen hölgy vagy pár aki szivesen ismerkedne?
Sziasztok ! Hévízen hol találjuk a kettes zsilipet .. illetve párommal érdemes kinézni ?
Csütörtöktől vasárnapig Gárdonyban ismerkednénk párral lánnyalközös nudizashos és egyéb programokhoz is akár, nem csak a nudin.
Éreztem, hogy levágod a lényeget. Elütés volt. 2-3!!!
(Ez egy válasz velvet2 üzenetére (2022. 07. 20. szerda 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Augusztus 10-14. Punta Kriz!
Szívesen ismerkednénk párokkal.
Augusztus 10-14. Punta Kriz!
12?
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2022. 07. 20. szerda 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 20. szerda 08:50

Ma du, este Tiszanánán, termál fürdőzéssel egybekötött mókázás...12-3 plusz fiúval?! párok?!
Gárdony lányok ,párok
sziasztok esetleg csütörtökön nem lesztek ott?
(Ez egy válasz swingerpar40 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 22:44

Holnap is Berényben nudizunk, kihasználjuk a jóidőt! Na meg a szabadságot!

Ragyogó az idő Berénybe.
Sziasztok.
Július 28-30. Balatonberény.
Július 28-30. Balatonberény.
Ma du, este Tiszanánán, termál fürdőzéssel egybekötött mókázás...12-3 plusz fiúval?! párok?!
nyéki nudizáshoz hetero partnert,partnereket keresünk
Sziasztok!
Vasárnap megyünk dél1-re!Idén elsőre
Párok közül tervezi még valaki?
Vasárnap megyünk dél1-re!Idén elsőre

Párok közül tervezi még valaki?
A tegnapi kellemes nap után ismét Délegyháza hölgyet,párt keresek,aki nyitott,az ismerkedésre,beszélgetésre,közös napozásra ,fürdésre. Hölgy aki kijönne,Délegyre,de egyedül nem akar,nem mer bennem társra találhat. Írjatok élvezzük,a napsütést a nyarat!
Sziasztok Vasárnap megyünk Nyékre ha van pár szivesen fogadnák
Ma a berényi nudin ismerkednék!
Szombaton Nyéken leszünk párként. Fürdés, napozás, szex..