Sziasztok. Pénteken, szombaton Berényben leszünk, szívesen ismerkednénk párokkal.
Ma este lessz kont valaki ujpaesten a tímár utcánál ? 5 után?
Harcsásra készül délután valaki ?
Sziasztok, péntek este érkezem Berénybe. Alkalmi partnert/partnereket keresek, bisex vagyok és elég perverz

Ragyogó az idő Berénybe!
Budai Duna-parton lesz ma valaki délután ?Százhalombatta is még Jó!Irj privátban.
Ha érdemes én kinézek
(Ez egy válasz andrs02 üzenetére (2022. 07. 21. csütörtök 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 21. csütörtök 10:15

Budai Duna-parton lesz ma valaki délután ?Százhalombatta is még Jó!Irj privátban.
Sziasztok
Szombati nap ismerkednék Balatonberényben…
Moto
Szombati nap ismerkednék Balatonberényben…

Moto
Sziasztok!
Görögországban vannak naturista nudista strandok?
Görögországban vannak naturista nudista strandok?
M9 ma valaki?
Sziasztok! Vannak kint Nyéken sokan?
Egész Görögország ilyen, szigetek nyugati partján vannak nagy strandok aminek a végén általában ruha nélkül vannak. Zakyntos és lefkadan sok ilyen van.
(Ez egy válasz Voyeurbp üzenetére (2022. 07. 21. csütörtök 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Van itt olyan pár bérénybe aki beszélgetni szeretne?
Sziasztok! Én holnap megyek Szikire egész napra! Holnap is ott lesztek?
(Ez egy válasz Nyuszka25 üzenetére (2022. 07. 21. csütörtök 05:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 21. csütörtök 05:18

A SZIKI-n a napsütés, a víz nagyon rendben volt. Kevesen voltunk, csend, nyugalom...
Sziasztok. Sok helyen olvastam a dunaalmási nudista partról. Valaki tudna informálni, hogy a hely létezik-e még, esetleg, hogy lehet megtalálni? Sajnos a fórumok és a netes leírások elég régiek.
Előre is köszönöm!
Vidka
Előre is köszönöm!
Vidka
Balatonberény nyugdíjas klub.
Gyertek át Hévízre, itt nincsenek nyugdíjasok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 21. csütörtök 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 21. csütörtök 14:24
Törölt felhasználó (1788342)

Balatonberény nyugdíjas klub.
Köszi. Most át jöttünk Sárvárra itt kicsit pihenünk.
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 07. 21. csütörtök 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott mia helyzet?
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 07. 21. csütörtök 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Este lesz kint valaki M9 nél?