Szuper jó az idő Szoboszlón a szigeten
Valóban szuper az idő Délegyen

Dél1 decsodás ma is
Délegyen vagyok csónakkal és egy három személyes úszó szigettel. Szivesen beviszek párokat, lányokat a tó közepére, vagy a szemben lévő partra, lakatlan szigetre.
Jelezzetek, a zöld csónakkal vagyok! A kis strandnál sátrazok, megyek a nagy felé is.
Jelezzetek, a zöld csónakkal vagyok! A kis strandnál sátrazok, megyek a nagy felé is.
Nyéken nagyon jó a víz és nincsenek sokan, lehet akciózni..
Sziasztok,
ma este Berényben a retró discoban ismerkednénk...ki tudja mi lesz... hosszú az éjszaka...
ma este Berényben a retró discoban ismerkednénk...ki tudja mi lesz... hosszú az éjszaka...
Valaki hozhatna egy igazán hideg sört berényben a strandon.
Emberek .
(Ez egy válasz imike19 üzenetére (2022. 07. 23. szombat 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok a hajdúszoboszlai nudi szigeten van most valaki?
Bár ráérnénk
(Ez egy válasz Lucsidum üzenetére (2022. 07. 23. szombat 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 23. szombat 13:26

Holnap dél körül megyünk a Nyéki tóhoz, (debreceni hawai) akinek van kedve csatlakozhat!
Holnap dél körül megyünk a Nyéki tóhoz, (debreceni hawai) akinek van kedve csatlakozhat!
Dél1 Vasárnapig!
Igen
(Ez egy válasz swingerpar40 üzenetére (2022. 07. 23. szombat 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Pár a Nyéki nudin? Akik szívesen ismerkednenek...
Már nagyon jó
(Ez egy válasz dickflash üzenetére (2022. 07. 23. szombat 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)

A víz egy kicsit fura volt még reggel
(Ez egy válasz swingerpar40 üzenetére (2022. 07. 23. szombat 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, holnap Berényi nudin ismerkednénk.
Pasihoz csatlakoznèk pest környèkèn! dèlutàn
Az idő is és víz is jó
(Ez egy válasz dickflash üzenetére (2022. 07. 23. szombat 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Délegyházán is remek az idő.