Igen, nagyon jó volt !
(Ez egy válasz András66 üzenetére (2022. 07. 23. szombat 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Nagyon jó volt ma D-1 en
Nagyon jó volt ma D-1 en
Ha esetleg párnak elmarad a ma esti programja az időjárás miatt. Mi szívesen fogadunk pár helyünk van dunakeszin várjuk uziteket privátban
Holnap Berény?
Sziasztok én jelentkeznék 1edül is vagy csajszi partneremmel is
(Ez egy válasz kedvespár123 üzenetére (2022. 07. 23. szombat 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este valaki(kik) dél1 ismerkedne?
Esik az eső, de vannak páran.
(Ez egy válasz bigdickasd üzenetére (2022. 07. 23. szombat 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 23. szombat 16:53

Ma érdemes lemenni Gárdonyba? Privátban is írhatsz. Szinte mindenben benne vagyok.
Ajjj dehogy csak nő nők meg hetero párok
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2022. 07. 23. szombat 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Szikin holgy vagy pár aki ismerkedne?
Bi fiú is érdekel?
(Ez egy válasz chambers5 üzenetére (2022. 07. 23. szombat 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 23. szombat 16:33

Sziasztok. Csepelen a Rózsa utca végén a Duna part-ra jön le pár vagy szóló nő? Most elég sokáig be lehet menni a víz miatt mert lejjebb van a Duna .

jó napozást
(Ez egy válasz Kezdőpáros2020 üzenetére (2022. 07. 23. szombat 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma érdemes lemenni Gárdonyba? Privátban is írhatsz. Szinte mindenben benne vagyok.
Sziasztok. Csepelen a Rózsa utca végén a Duna part-ra jön le pár vagy szóló nő? Most elég sokáig be lehet menni a víz miatt mert lejjebb van a Duna .

Nem nagyon van itt semmiféle akció...nyugi van. Talán később....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 23. szombat 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 23. szombat 15:28
Törölt felhasználó (995332)

Nyéken nagyon jó a víz és nincsenek sokan, lehet akciózni..
Szuper jó az idő Szoboszlón a szigeten
Valóban szuper az idő Délegyen

Dél1 decsodás ma is
Délegyen vagyok csónakkal és egy három személyes úszó szigettel. Szivesen beviszek párokat, lányokat a tó közepére, vagy a szemben lévő partra, lakatlan szigetre.
Jelezzetek, a zöld csónakkal vagyok! A kis strandnál sátrazok, megyek a nagy felé is.
Jelezzetek, a zöld csónakkal vagyok! A kis strandnál sátrazok, megyek a nagy felé is.
Nyéken nagyon jó a víz és nincsenek sokan, lehet akciózni..
Sziasztok,
ma este Berényben a retró discoban ismerkednénk...ki tudja mi lesz... hosszú az éjszaka...
ma este Berényben a retró discoban ismerkednénk...ki tudja mi lesz... hosszú az éjszaka...