Gárdony milyen vannak kint
Pár Berényben aki ismerkedne párral esetleg?
Szia. Érdekelne hol van ez a tó?
(Ez egy válasz bugo71 üzenetére (2022. 08. 06. szombat 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 06. szombat 15:32

Varsány és D1 közötti tavon egyedül vagyok sajnos. Nagyon kellemes a víz is és a levegő is
Sziasztok! Délegyen hölgy vagy pár aki ismerkedne?
Dél1 csodás az idő és a víz is. Létszám közepes, de több az átlagosnál.
Én holnap estig maradok...
Én holnap estig maradok...
Miller sör
Hétfőn Berénybe megyek már délelőtt,mennyire van tömeg??Köszönöm
Ma nem voltak olyan sokan
Nyék
Ma szuper volt Berény,holnap délután is megyünk.Pár lesz ott esetleg innen,aki szívesen beszélgetne,ismerkedne?
Sziasztok ! Lenne itt egy olyan NŐ aki meztelenül SUPozna velem a nyéki tavon ?

Sziasztok. Augusztus 19-21-ig Berényben leszünk. Hozzánk hasonló adottságú, és elképzelésű
párokkal ismerkednénk.

Ez minket is érdekelne. Szombaton voltam kint a párommal,de amíg ott voltunk, szerintem csak mi szexeltünk...
Ma délelőtt nyéken valaki??
Mi 15-20 közt leszünk ott mobilházban
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 07. vasárnap 21:36
Törölt felhasználó (4558312)

Sziasztok. Augusztus 19-21-ig Berényben leszünk. Hozzánk hasonló adottságú, és elképzelésű
párokkal ismerkednénk.

Megjött Berénybe a nem várt eső

Milyen az idő Berényben?
Senki sincs ott?
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok 15-18 között megyünk Bükkfürdőre, mire számíthattunk ott? Most leszünk először ott.
Más pár jár arra ebben a periódusban ?
Más pár jár arra ebben a periódusban ?
Borult, a Nap kínlódik áttörni a felhőrétegen, a szél erősödő, sajnos. Hajnalban esett az eső, a napozó szinte kihalt.
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)