A nyéki nudi hol van pontosan?
Ha jól emlékszem, akkor hétfőn.
(Ez egy válasz Gáborka8202 üzenetére (2022. 08. 10. szerda 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 10. szerda 08:32

Mikor találkoztál vele? Mi a múlthéten láttuk, bokor mögül kukkolt és verete. De még nem mert kiállni elénk.
Hali szèp napot mindenkinek párokat és hölgyeket keresek közös kellmes idő eltöltèsère , és ott alakú majd akit érd privátba
Szia ez melyik nap volt de véletlenül tik hagyjatok el a telot en meg visza adtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 09. kedd 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 21:03
Törölt felhasználó (4370742)

Keressük azt a fiatal srácot akivel ma nyéki nudin az atópály felöli végen 18 óra után beszélgettünk
A héten eddig viszi a pálmát! Maradjon is így!
(Ez egy válasz zkollaiu üzenetére (2022. 08. 10. szerda 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi az infót!Mi is megnézzük ma délután,hogy milyen az idő ott!
(Ez egy válasz zkollaiu üzenetére (2022. 08. 10. szerda 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Berényben nagyon jó idő van ma
Mikor találkoztál vele? Mi a múlthéten láttuk, bokor mögül kukkolt és verete. De még nem mert kiállni elénk.
(Ez egy válasz happyfreefriends üzenetére (2022. 08. 10. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 10. szerda 08:24

Nyéken a napszemüveges wishes Rambó, aki folyamatosan kiáll az emberek elé és veri a farkát, az amúgy mit érez? Nem verte még meg senki?
Nyéken a napszemüveges wishes Rambó, aki folyamatosan kiáll az emberek elé és veri a farkát, az amúgy mit érez? Nem verte még meg senki?
Nincs azzal gáz ha egyedülálló férfi vagy, van még sok ilyen itt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 10. szerda 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 10. szerda 07:34
Törölt felhasználó (4463542)

Nem lehet így is, meg úgy is? Nudira mindig a párommal járok. De neked ez nem mindegy?
Nem lehet így is, meg úgy is? Nudira mindig a párommal járok. De neked ez nem mindegy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 09. kedd 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 13:46
Törölt felhasználó (4679503)
VIP

Az nem fura, hogy egyik nap pároddal keresel másik nap meg egyedül?
Egyébként az lesz a dolgok nyitja, hogy ezek télen vannak.
Mondjuk ez érthető is, azért csak jobban feláll a farka az embernek 0 fokban mint 30-ban. (Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 08. 10. szerda 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 10. szerda 00:58
Mondjuk ez érthető is, azért csak jobban feláll a farka az embernek 0 fokban mint 30-ban. (Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 08. 10. szerda 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem csavarj a sztorin még nyugodtan
Várom mikor kúrt Zimány Linda a kinti medencében - télen természetesen, mert láthatólag minden orgia akkor történik.
Én basszus még óvatos tapizást is elvétve láttam ott.
Ja, igen, az a kurva ajtó...

Várom mikor kúrt Zimány Linda a kinti medencében - télen természetesen, mert láthatólag minden orgia akkor történik.
Bükfürdőn ilyet sosem láttunk pedig elég gyakran megfordulunk ott, ezek szerint mindig akkor van ilyen mikor nem vagyunk ott…
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 08. 10. szerda 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 10. szerda 00:58

Ja, igen, az a kurva ajtó... (Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 08. 09. kedd 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 21:06

Ja, igen, az a kurva ajtó... (Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 08. 09. kedd 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Neked van baj a látásoddal, vagy csak eljátszod az álszent nudistát. Közben meg lehet egyike vagy azoknak a pasiknak, akik egy átlagos téli hétvégén este arra verik a farkukat a kinti medencében, hogy mellettük 5-6 pár nem azt írom, tapogat, nem is ölelkeznek, hanem kefélnek, szeretkeznek, basznak. Mi már láttunk olyat is, amikor a fenti pihenő boxokban két pasi kefélt, és még csak el sem bújtak, lent a szaunamesterektől is szerintem simán látni lehetett. Úgyhogy ezért kell a szemüveg....
Sziasztok, holnap Szoboszlón volna kedve valakinek ismerkedni?
ja így már értem.
Tehát bükfürdőn 5-6 pár szokott dugni a medencében, miközben mellettük férfiak maszturbálnak a látványra!
Valóban én is mindig ezt szoktam tapasztalni. Igazából ez ott megszokott.
Sőt én már olyat is láttam, hogy a szauna felöntés közben is dugni szoktak. (Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 08. 09. kedd 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 21:06
Tehát bükfürdőn 5-6 pár szokott dugni a medencében, miközben mellettük férfiak maszturbálnak a látványra!
Valóban én is mindig ezt szoktam tapasztalni. Igazából ez ott megszokott.
Sőt én már olyat is láttam, hogy a szauna felöntés közben is dugni szoktak. (Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 08. 09. kedd 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Neked van baj a látásoddal, vagy csak eljátszod az álszent nudistát. Közben meg lehet egyike vagy azoknak a pasiknak, akik egy átlagos téli hétvégén este arra verik a farkukat a kinti medencében, hogy mellettük 5-6 pár nem azt írom, tapogat, nem is ölelkeznek, hanem kefélnek, szeretkeznek, basznak. Mi már láttunk olyat is, amikor a fenti pihenő boxokban két pasi kefélt, és még csak el sem bújtak, lent a szaunamesterektől is szerintem simán látni lehetett. Úgyhogy ezért kell a szemüveg....
Jövő héten Horvátország, Rab szigeten leszünk nudizni. Valaki(k) innen?
Minden más történt,nyugi a jogsit nem tombolán nyertem!
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 09. kedd 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 09. kedd 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 13:39
Törölt felhasználó (4679503)
VIP

Hogy kapcsolódik a szemüveg a Bükfürdő témához?