Gárdonyba ma pár akik kalandoznának?privit
Nyéken ma hölgy vagy pár akihez beszálna egy jó méretü pasi?
Sziasztok! Gárdonyba mennénk ma a párommal vannak kint délután?
Pár vagytok, Ti is kezdeményezhettek, ha szeretnétek h történjen valami álljatok neki. Ha meg beszélgettek kiért nem lehet megbeszélni mit szeretnétek?
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 08. 14. vasárnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 14. vasárnap 21:12

Szinte dettó ugyanez Hévízen. Nem is tudom, hány pár, pasi csak az, akivel jól elvagyunk. De mi legalább jókat beszélgettünk, de mindenki azt várta, hogy a másik kezdje el a mókát. A végén mindenki úgy ment haza, ahogy jött...
Balatonberénybe hétfőn beugrok déltől naplementéig.
Laza kalandot kérések hasonló jófarkúval...
Laza kalandot kérések hasonló jófarkúval...
Sziasztok Nyékre készül valaki?
Szia!
Én szívesen csatlakoznék (Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 08. 14. vasárnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szívesen csatlakoznék (Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 08. 14. vasárnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Szinte dettó ugyanez Hévízen. Nem is tudom, hány pár, pasi csak az, akivel jól elvagyunk. De mi legalább jókat beszélgettünk, de mindenki azt várta, hogy a másik kezdje el a mókát. A végén mindenki úgy ment haza, ahogy jött...
Hêtfőn M9 valaki?
Majd legközelebb
. Elsőre nem rontottunk volna ajtóstól a házba
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 08. 14. vasárnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 14. vasárnap 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 14. vasárnap 19:18

Ma a Berényi strandon egy szimpi párral néztük egymást felváltva, de nem jutottunk el addig hogy meg is merjük egymást szólítani. Szerintem már láttuk itt egymást de nem alakult ki az a szemkontaktus. Ha esetleg magatokra ismertek örülnénk ha fel tudnánk venni itt a kapcsolatot. Ha pedig nem jártok erre az oldalra, akkor bízunk a következő találkozásban. Jó tanács mindenkinek… ne féljünk odamenni és ráköszönni egymásra

Sziasztok! Holnap irány DÉL1!

Holnap nudizás a balatonon? pettingel egybekötve
Ma a Berényi strandon egy szimpi párral néztük egymást felváltva, de nem jutottunk el addig hogy meg is merjük egymást szólítani. Szerintem már láttuk itt egymást de nem alakult ki az a szemkontaktus. Ha esetleg magatokra ismertek örülnénk ha fel tudnánk venni itt a kapcsolatot. Ha pedig nem jártok erre az oldalra, akkor bízunk a következő találkozásban. Jó tanács mindenkinek… ne féljünk odamenni és ráköszönni egymásra

Sziasztok.Holnap Dél1 en leszünk,kis napozás,fürdőzés.
Szívesen ismerkednénk lánnyal,hölgy el.
Szívesen ismerkednénk lánnyal,hölgy el.
Sziasztok. Augusztus 19-21-ig Berényben leszünk. Hozzánk hasonló adottságú, és elképzelésű párokkal ismerkednénk.
Szívesen csatlakoznék
Mondjuk aug19-21. között valamikor, bármelyik strandon
Ha esetleg már van/lenne bérelve ház, akkor szívesen csatlakoznék, cserébe bedobnám magam a közösbe

Mondjuk aug19-21. között valamikor, bármelyik strandon
Ha esetleg már van/lenne bérelve ház, akkor szívesen csatlakoznék, cserébe bedobnám magam a közösbe
Dél1-en megint csodálatos a naplemente

Ez aztán az élet!
(Ez egy válasz Lia80 üzenetére (2022. 08. 14. vasárnap 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 14. vasárnap 16:24

Reggel még Balatonberény, most meg már Dél1. Mindkét hely szuper!

Reggel még Balatonberény, most meg már Dél1. Mindkét hely szuper!

Sziasztok. Holnap azaz hétfőn lesz kint valaki délegyen a csoportból? Szívesen ismerkednék. Sportos 40 es pasi vagyok, akár bi alapon is.