Gyertek. Nagyon jó a víz . Fürdésre és supozásra is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 16. kedd 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 16. kedd 10:21
Törölt felhasználó (4529192)

Sziasztok
Holnap Balatonberényi nudista strandon leszünk. Párokkal szívesen ismerkedünk.

Sziasztok

Az baj, hogy itt a keleti országrészben nincs más lehetőség sajnos csak ez. Most kivételesen arra a helyre mentünk, gondoltuk úgy is kevesen lesznek, így utólag belátjuk kár volt.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 16. kedd 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 16. kedd 06:45

A kamera szetted figurát meg ott kellett volna bevágni mindenestől. Vízbe, mert személyiségi jogokat sért. Na ezért nem megyünk nudizni bárhova. Sajnos tele van már minden ilyen zsebhokis figurákkal.
Ilyen esetben határozottan oda menni és a kamerát nagy ívben vízbe dobni.
(Ez egy válasz nyéki üzenetére (2022. 08. 16. kedd 04:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 16. kedd 04:01

Üdv. Kérdem én, milyen dolog az hogy húsz méterről távcsővel leskelődik a dagadék? Erre mi történik a bal oldalunkon? Jön a csávó kis kamera állványt szépen lerakja a partra és kamerázik. Mi azért mentünk oda hogy jól érezzük magunkat, nem azért hogy szerepeljünk egy videóban! Mi ezért jöttünk el, nem is csodálkozunk rajta hogy egyre kevesebben járnak Nyékre nudizni.
Köszönöm
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 16. kedd 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 16. kedd 06:42

Nyugodtan mehetsz egyedül, ezzel semmi gond. Vannak sokan egyedül. Attól függ mennyire délután mész, de biztos nem lesz tele. Még nem voltunk úgy, hogy azt mondanám, hogy tele lett volna. A délutánra figyelj mert csak este 6-ig tudsz bemenni. Ha be is érsz akkor pedig strand vendégeknek este 8-ig el kell hagyni s strandot, csak azok maradhatnak akik a kempingben vannak.
A kamera szetted figurát meg ott kellett volna bevágni mindenestől. Vízbe, mert személyiségi jogokat sért. Na ezért nem megyünk nudizni bárhova. Sajnos tele van már minden ilyen zsebhokis figurákkal.
(Ez egy válasz nyéki üzenetére (2022. 08. 16. kedd 04:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 16. kedd 04:01

Üdv. Kérdem én, milyen dolog az hogy húsz méterről távcsővel leskelődik a dagadék? Erre mi történik a bal oldalunkon? Jön a csávó kis kamera állványt szépen lerakja a partra és kamerázik. Mi azért mentünk oda hogy jól érezzük magunkat, nem azért hogy szerepeljünk egy videóban! Mi ezért jöttünk el, nem is csodálkozunk rajta hogy egyre kevesebben járnak Nyékre nudizni.
Nyugodtan mehetsz egyedül, ezzel semmi gond. Vannak sokan egyedül. Attól függ mennyire délután mész, de biztos nem lesz tele. Még nem voltunk úgy, hogy azt mondanám, hogy tele lett volna. A délutánra figyelj mert csak este 6-ig tudsz bemenni. Ha be is érsz akkor pedig strand vendégeknek este 8-ig el kell hagyni s strandot, csak azok maradhatnak akik a kempingben vannak.
(Ez egy válasz Bz1979 üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 17:06

Őket láttam én is, igaz ahogy kiértem még két pár volt.Viszont volt egy kukkolójuk( pedig csak napoztak,semmi akció) és gyorsan távozott is az egyik pár.Aztán jött egy ducibb pasi, és a viharszerű mennydörgés és már ők is leléptek.
Sziasztok . Új vagyok a témában .. Pénteken délután mennék Berénybe , és egy kis infora lenne szükségem . Első körben hogy mennyire tolerálják a szóló pasikat , mert egyedűl megyek , illetve mennyire van tele a strand ilyenkor ? Kezdő bálos vagyok
A másik szőke hölgy tagú párossal együtt mentünk el! Ismertük egymást! Igen a leselkedő miatt! Őt is tudjuk ki "P" aki a csinos feleségét otthon hagyja vagy ha hozza akkor ruhában elbujnak Nyéken! Remélem olvassa és legközelebb elkerül minket!
A másik szőke hölgy tagú párossal együtt mentünk el! Ismertük egymást! Igen a leselkedő miatt! Őt is tudjuk ki "P" aki a csinos feleségét otthon hagyja vagy ha hozzá akkor ruhában elbuknak Nyéken! Remélem olvassa és legközelebb elkerül minket!
(Ez egy válasz Bz1979 üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 20:41

A szerencsétlen leselkedő miatt mentetek el?
Vagy szimplán csak elég volt?
Vagy szimplán csak elég volt?
Holnap napközben ismerkednénk párral Délegyen.
19-étől Dél1-en vagyunk, párokkal szívesen ismerkedünk.
Szia! Esetleg most a hétvégére nem terveztetek be valamit egészen véletlenül?

Sziasztok Krk /baska közelében van valaki ? Akár 3as4esre
A szerencsétlen leselkedő miatt mentetek el?
Vagy szimplán csak elég volt? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 19:01
Vagy szimplán csak elég volt? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4680597)
VIP

Sziasztok az egyik szőke mi voltunk a virágos napernyővel.
Sziasztok! A héten csütörtöktől vasárnapig Gárdonyban leszek és a nudi is tervben van nyilván.
Kommunikatív, társasági emberként szívesen ismerkedem, barátkozom. A többi opció, csak hetero alapon és az adatlapomon megadottak szerint képzelhető el!

Sziasztok! Délegyházán ma kora este volt eső?
Sziasztok az egyik szőke mi voltunk a virágos napernyővel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 17:26
Törölt felhasználó (4674015)

Szia hat igen akad egy két kukkoló. Legalább ruhában volt a kukkoló? Mert azt ki nem állhatják. Láttam én is két szőke hölgyet mindketten a párjukkal elbűvölőek voltak .