Sziasztok.magas sportos nagy méretű pasi,párt keres ma esti nudis fürdőzéshez,lazulás iszogatás szex a medencében.Heves megy.kis hangulatos fürdő.
Szuper!
(Ez egy válasz CindyBurn üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Oké már megvan!
Ez eddig tiszta, de mégsem találja az FB kereső
(Ez egy válasz valentin19 üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Dél1!
Holnap Nyéken párommal. Végre!!
hévíz nudi beach
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombaton megyek én is Berénybe . Egy kedves pár társaságát keresem
ma esetleg kedves pár hölgy délegyen közös nudizás beszélgetés?

Hogy lehet elérni az FB csoportot? Sehol sem találom.
(Ez egy válasz Frédi és Vilma üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 18. csütörtök 11:30

Ott az FB csoport, lehet eredményesebb ott megbeszélni.
Ott az FB csoport, lehet eredményesebb ott megbeszélni.
(Ez egy válasz annababa üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is szeretnénk elmenni.... Szombaton lesz valaki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 18. csütörtök 09:46
Törölt felhasználó (4669365)

Mi tegnap megnéztük.Nagyon jó hangulatos, családias kis hely.Nekünk nagyon tetszett

Pár Dél1-en?
Mi augusztus 26 péntek délután megyünk Berénybe sátrazni a hétvégén. Péntek délutántól vasárnap kora estig ott leszünk. Szeretnénk ismerkedni párokkal.
Berényből a legegyszerűbb elmagyarázni. Feljössz a 71 esen Keszthelyig, az első körforgalom harmadik kijáratán 75 ös útra kanyarodsz, majd 50 méter múlva jobbra. Nem mész el a majorig, van jobbra megint egy tagút, de az elég rossz, de azért járható. Ott lehet hagyni az autót az út szélén a fűben, nem bántja senki. Innét mindig balra tartasz, kb 200 méter. Ha jobbról van egy vashíd, akkor már nagyon közel vagy. Mindig a kitaposott úton kell menni, valójában a major mögé, jobbra egy kicsit. Van megint Facebook oldal, Hévíz Nudi Beach
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 18. csütörtök 09:58

Na már valahogy minket is érdekel
hogy is lehet odamenni? Lehet már sokat írtátok de nem akarok órákat visszaolvasni. Köszi.

Na már valahogy minket is érdekel
hogy is lehet odamenni? Lehet már sokat írtátok de nem akarok órákat visszaolvasni. Köszi.

Mi tegnap megnéztük.Nagyon jó hangulatos, családias kis hely.Nekünk nagyon tetszett
(Ez egy válasz enigmapar üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 18. csütörtök 09:10

Ma du. a berényi nudiról átnézünk a hévizi kifolyóhoz egy kicsit "kavarni". Még nem voltunk ott. Jó hely az? Régen olvastunk itt róla
Frédi és Vilmának írtam, de nem oda ment...
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 18. csütörtök 09:31

Tudjuk! Nincs wc, büfé, zuhanyzó..... Viszont van nagyon jó meleg víz, meg ha jó a társaság,szerintem izgalmasabb ott, mint Berénybe a pléden. Én a Kanári szigetekről már másnap hazajöttem volna, csak azért, hogy inkább ott legyek. Mi imádjuk, ha ti nem is...
Tudjuk! Nincs wc, büfé, zuhanyzó..... Viszont van nagyon jó meleg víz, meg ha jó a társaság,szerintem izgalmasabb ott, mint Berénybe a pléden. Én a Kanári szigetekről már másnap hazajöttem volna, csak azért, hogy inkább ott legyek. Mi imádjuk, ha ti nem is...
Sziasztok, mi is mától keddig itt leszünk ,lehet hogy körülnéznénk mi is valamikor,osszátok meg mi a szitu ott
(Ez egy válasz enigmapar üzenetére (2022. 08. 18. csütörtök 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 18. csütörtök 09:10

Ma du. a berényi nudiról átnézünk a hévizi kifolyóhoz egy kicsit "kavarni". Még nem voltunk ott. Jó hely az? Régen olvastunk itt róla