Egy frászt.
Sziasztok! Milyen az idő Nyėken? Pár, hölgy akikhez csatlakozhatnak?
Sziasztok.Pár ma közös nudizás,nudis termál fürdőzés,szex,cuckold.Heves Megye
Sziasztok!
Ma ismét nyéken leszünk, szívesen ismerkedünk párokkal, értelmes férfiakkal.
Ma ismét nyéken leszünk, szívesen ismerkedünk párokkal, értelmes férfiakkal.
Az, hogy sokan, az relatív. 10 nap berényi szabi után egy ürgét láttam fekete szilikon heregyűrűvel, ami szerinten nem oda való. Egy diszkrét intim piercing az más tészta, hacsak nem úgy néz ki a cucc mint egy buzogány. Mert ugye egy naturista kempingről beszélünk továbbra is, ahova gyermekes családok járnak a megérdemelt éves szabijukat eltölteni. És az is azért érdekes, hogy bárhol eddig, ahol naturista helyen jártam, nem találkoztam ilyesmivel. Pedig megfordultam azért pár helyen. Summa summarum, szerintem nem oda való, a naturizmushoz nincs semmi köze.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 20. szombat 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 07:59

Nézd berényben nagyon sok pasi visel ilyesmit, nekem ez nem felhívás szexre. Lehet csak azért hordja hogy ne álljon fel neki… nem tudom.
Ma még Nyéki-tonal szép idő lesz, párokkal ismerkednénk ott!
Sziasztok ma készül valaki Nyékre? Párok hölgyek

Nézd berényben nagyon sok pasi visel ilyesmit, nekem ez nem felhívás szexre. Lehet csak azért hordja hogy ne álljon fel neki… nem tudom.
Sziasztok. Szívesen ellátogatnék Nyékre ha valaki segítene eligazodni hogy mi hol van ott. Segítséget előre is köszönöm. Üdv Marci
Nem igazán az, mivel egyértelműen a szexre utal. A normális naturista helyen pedig az ilyen nem megengedett. Délegyen sok a kisgyerek, az ilyen nyílt szex kiegészítők nem részei a naturizmusnak. Amúgy pedig minek?
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 19. péntek 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 19. péntek 16:12

Szerintem teljesen elfogadott. Berényben is láttunk sokakon, sőt volt akinek tele volt a zacskója valami szegecs szerű borzalommal, másnak karika van a makkjában… feleségem meg is jegyezte hogy na ez egyből kitépné a spirálját
szóval ami jól esik…

Gárdony? Jó lenne még, ha az időjárás is engedné!
Sziasztok holnap készül valaki ki Nyékre?
holnap nyék szivesen vesszük pár közeledést ha benne vagytok irjatok privátban
Mi lejöttunk Berénybe, de inkább a kirándulást választottuk. Talán holnap strandolunk.
Ma jól elilyesztettek mindenkit az időjárással ahoz képest nagyon jó idő volt van Berényben!
Sziasztok mi történt
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 19. péntek 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 19. péntek 16:37
Törölt felhasználó (995332)

Nagyon szuper volt ma Nyék!
Nagyon szuper volt ma Nyék!
Maximum elzavarnak átöltözni
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 19. péntek 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 19. péntek 15:52

Törölt felhasználó (3859162)

A pénisz gyűrű mennyire elfogadott viselet nudista strandon? Kinek mi a véleménye erről?
Szerintem teljesen elfogadott. Berényben is láttunk sokakon, sőt volt akinek tele volt a zacskója valami szegecs szerű borzalommal, másnak karika van a makkjában… feleségem meg is jegyezte hogy na ez egyből kitépné a spirálját
szóval ami jól esik…
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 19. péntek 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 19. péntek 15:52

Törölt felhasználó (3859162)

A pénisz gyűrű mennyire elfogadott viselet nudista strandon? Kinek mi a véleménye erről?