Nyėken párhoz csatlakoznak
Sziasztok. Segítene valaki hogy jutok el nyékre
Vannak párok is, sőt innen is van több is csak a kommunikáció 000
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2022. 08. 20. szombat 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 14:27

Mi már csak mosolygunk rajtuk és inkább szánalmasak mint férfiasak. Mindegyik elsétál előttünk, de még köszönni sem tudnak nemhogy beszélgetni mernének.
Mi már csak mosolygunk rajtuk és inkább szánalmasak mint férfiasak. Mindegyik elsétál előttünk, de még köszönni sem tudnak nemhogy beszélgetni mernének.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 20. szombat 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Az szuper lehet… elég lehangoló
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2022. 08. 20. szombat 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 14:13

Tényleg nagyon szeles az idő. Egyébként sétálgató fiúk, egymással sétálgató fiúk, valamint egy szerencsétlen farokverő a felhozatal.
Tényleg nagyon szeles az idő. Egyébként sétálgató fiúk, egymással sétálgató fiúk, valamint egy szerencsétlen farokverő a felhozatal.
Felhős, nagyon szeles, de azért nem kihalt.
Párok is vannak, de szintén csak párokat keresnek :( (Ez egy válasz Hármas 3 üzenetére (2022. 08. 20. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 09:41
Párok is vannak, de szintén csak párokat keresnek :( (Ez egy válasz Hármas 3 üzenetére (2022. 08. 20. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Milyen az idő Nyėken? Pár, hölgy akikhez csatlakozhatnak?
Délután nyéken leszünk szívesen ismerkedünk párokkal....
Nyéken vannak párok?

A péniszgyűrűnek pont az az értelme hogy a vérrel megtelt hím tágra teszi fel hogy az érekciót fenntartsa. Volt aki privátban írt nekünk erre hogy neki milyen eres tőle… írtam neki hogy pont rosszul fogta meg a lényeget…
Természetesen ha berényben egy álló szerszámra rángatja fel a gyűrűt, akkor egyértelműen nem Ida való. De akkor berényben láttunk azoknál totál szó sem volt erről… na de mindegy ki hogy éli meg. Ez ugyan az mint hogy valaki felháborodik az ellen hogy berényben ismerkedni akar valaki… az nem oda való? Persze hogy szexuális indokkal de nem ott fog a standon témázni… szóval azok ezek a felháborodott emberek ugyan úgy itt vannak a partner keresőn… (Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2022. 08. 20. szombat 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 12:02
Természetesen ha berényben egy álló szerszámra rángatja fel a gyűrűt, akkor egyértelműen nem Ida való. De akkor berényben láttunk azoknál totál szó sem volt erről… na de mindegy ki hogy éli meg. Ez ugyan az mint hogy valaki felháborodik az ellen hogy berényben ismerkedni akar valaki… az nem oda való? Persze hogy szexuális indokkal de nem ott fog a standon témázni… szóval azok ezek a felháborodott emberek ugyan úgy itt vannak a partner keresőn… (Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2022. 08. 20. szombat 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)

A határok pont az ilyen dolgokkal kerülnek kitolásra, mint a péniszgyűrű. A péniszgyűrű egyértelműen szexuális segédeszköz és nem test ékszer. A magányos pasik nagyrésze valami csodát vár a nudista strandtól, hogy majd ott talál valakit. A péniszgyűrűt is azért veszi fel, hogy a felhívja magára a figyelmet, nem azért, mert ez a naturista életének a része.
A határok pont az ilyen dolgokkal kerülnek kitolásra, mint a péniszgyűrű. A péniszgyűrű egyértelműen szexuális segédeszköz és nem test ékszer. A magányos pasik nagyrésze valami csodát vár a nudista strandtól, hogy majd ott talál valakit. A péniszgyűrűt is azért veszi fel, hogy a felhívja magára a figyelmet, nem azért, mert ez a naturista életének a része.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 20. szombat 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 11:54

Nekünk sokkal inkább a határ átlépése az az úr aki a matracán jól láthatóan játszadozik magával. Jó kicsit a nádas felé elsodródva de jól látható mit csinál. Mi csak “kula bácsinak” hívjuk.,, na ez egyértelműen nem oda való fényes nappal… még ha este csinálná mikor már senki nem látja ….
Nekünk sokkal inkább a határ átlépése az az úr aki a matracán jól láthatóan játszadozik magával. Jó kicsit a nádas felé elsodródva de jól látható mit csinál. Mi csak “kula bácsinak” hívjuk.,, na ez egyértelműen nem oda való fényes nappal… még ha este csinálná mikor már senki nem látja ….
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2022. 08. 20. szombat 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem, vagyis párom szerint nem minősül a “vörös vonal” átlépésének egy péniszgyűrű… akkor a párom mell pircingje is egyértelmű szexuális tartalommal bír? Lehet Te 10 nap alatt 1 ilyet láttál… mindig bele futunk számos ilyen figurába. Ettől szerintem nem okoz törést egy gyerekes család életébe sem.
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2022. 08. 20. szombat 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért vannak ám határok, lássuk be!
Egy frászt.
Sziasztok! Milyen az idő Nyėken? Pár, hölgy akikhez csatlakozhatnak?
Sziasztok.Pár ma közös nudizás,nudis termál fürdőzés,szex,cuckold.Heves Megye
Sziasztok!
Ma ismét nyéken leszünk, szívesen ismerkedünk párokkal, értelmes férfiakkal.
Ma ismét nyéken leszünk, szívesen ismerkedünk párokkal, értelmes férfiakkal.
Az, hogy sokan, az relatív. 10 nap berényi szabi után egy ürgét láttam fekete szilikon heregyűrűvel, ami szerinten nem oda való. Egy diszkrét intim piercing az más tészta, hacsak nem úgy néz ki a cucc mint egy buzogány. Mert ugye egy naturista kempingről beszélünk továbbra is, ahova gyermekes családok járnak a megérdemelt éves szabijukat eltölteni. És az is azért érdekes, hogy bárhol eddig, ahol naturista helyen jártam, nem találkoztam ilyesmivel. Pedig megfordultam azért pár helyen. Summa summarum, szerintem nem oda való, a naturizmushoz nincs semmi köze.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 08. 20. szombat 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 07:59

Nézd berényben nagyon sok pasi visel ilyesmit, nekem ez nem felhívás szexre. Lehet csak azért hordja hogy ne álljon fel neki… nem tudom.
Ma még Nyéki-tonal szép idő lesz, párokkal ismerkednénk ott!