Ki van kit D1-en. Milyen az idő?
kint
Sziasztok.
Szegeden a Szikire szeretnék kimenni szeptember elején .Mèg sose voltam nudista strandon ,lenne kedve valakinek,,valakiknek csatlakozni ?
Szegeden a Szikire szeretnék kimenni szeptember elején .Mèg sose voltam nudista strandon ,lenne kedve valakinek,,valakiknek csatlakozni ?
Sziasztok! Berényben milyen az idő? Most jövök Szegedről, itt elég ramaty...
Sziasztok! Nincs az a szuper napsütés! Azért van kint oár vagy hölgy délegyen?
Sziasztok. Ilyen időben szokott kint lenni valaki Gárdonyban?
Sziasztok Délegyházán valaki?
A pingvinek vagy a rozmárok…
(Ez egy válasz bigdickasd üzenetére (2022. 08. 23. kedd 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ki jön Szombaton Délegyházára?
Ki jön Szombaton Délegyházára?

Sziasztok!
Szombaton délután bográcsozást tervezünk a 2-es zsilipnél, ezért időben kiírom, hogy aki tud jönni, az jelezze, vagy itt, vagy üzenetben. Marhapörkölt lenne, meg tárcsalapon tudnánk valamit sütögetni. Péntektől nagyon jó időt mond(igaz, sokszor tévednek) A húst én viszem, meg finom sárgabarack pálinkát. De minden ötletet szívesen fogadunk.
Szombaton délután bográcsozást tervezünk a 2-es zsilipnél, ezért időben kiírom, hogy aki tud jönni, az jelezze, vagy itt, vagy üzenetben. Marhapörkölt lenne, meg tárcsalapon tudnánk valamit sütögetni. Péntektől nagyon jó időt mond(igaz, sokszor tévednek) A húst én viszem, meg finom sárgabarack pálinkát. De minden ötletet szívesen fogadunk.
Gárdonyi nudinál keresünk mára értelmes,vékony, fiatal biszex srácot.
Sziasztok!
Holnap Balatonberény? Valaki, ismerkedni?
Holnap Balatonberény? Valaki, ismerkedni?
Nyékre megy valaki ??
Szép napot. Holnap a nyéki nudin párral ismerkednénk!
Szisztok a 11. Kerületben tud valaki valami helyet?
Sziasztok
(Ez egy válasz panadol üzenetére (2022. 08. 24. szerda 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Ma pár közös nudizás termál fürdőzés...Tisza tónál.Kis csendes helyen.
Sziasztok, holnap a Szikin hölgy, pár társasága lennék, akár diszkrét kukkolásra is!
Sziasztok! Nánáson lesz innen valaki?