Nyékre megy valaki ??
Sziasztok!
Holnap Balatonberény? Valaki, ismerkedni?
Holnap Balatonberény? Valaki, ismerkedni?
Gárdonyi nudinál keresünk mára értelmes,vékony, fiatal biszex srácot.
Sziasztok!
Szombaton délután bográcsozást tervezünk a 2-es zsilipnél, ezért időben kiírom, hogy aki tud jönni, az jelezze, vagy itt, vagy üzenetben. Marhapörkölt lenne, meg tárcsalapon tudnánk valamit sütögetni. Péntektől nagyon jó időt mond(igaz, sokszor tévednek) A húst én viszem, meg finom sárgabarack pálinkát. De minden ötletet szívesen fogadunk.
Szombaton délután bográcsozást tervezünk a 2-es zsilipnél, ezért időben kiírom, hogy aki tud jönni, az jelezze, vagy itt, vagy üzenetben. Marhapörkölt lenne, meg tárcsalapon tudnánk valamit sütögetni. Péntektől nagyon jó időt mond(igaz, sokszor tévednek) A húst én viszem, meg finom sárgabarack pálinkát. De minden ötletet szívesen fogadunk.
Sziasztok!
Ki jön Szombaton Délegyházára?
Ki jön Szombaton Délegyházára?

A pingvinek vagy a rozmárok…
(Ez egy válasz bigdickasd üzenetére (2022. 08. 23. kedd 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Délegyházán valaki?
Sziasztok. Ilyen időben szokott kint lenni valaki Gárdonyban?
Sziasztok! Nincs az a szuper napsütés! Azért van kint oár vagy hölgy délegyen?
Sziasztok! Berényben milyen az idő? Most jövök Szegedről, itt elég ramaty...
Sziasztok.
Szegeden a Szikire szeretnék kimenni szeptember elején .Mèg sose voltam nudista strandon ,lenne kedve valakinek,,valakiknek csatlakozni ?
Szegeden a Szikire szeretnék kimenni szeptember elején .Mèg sose voltam nudista strandon ,lenne kedve valakinek,,valakiknek csatlakozni ?
kint
Ki van kit D1-en. Milyen az idő?
Fél óra múlva nyék?
Pesten orálra jó farkú srác aki kanos? Vastagabb méret előny :P 17/6 körül valaki?
Dél1-n vagyunk még, párok? Beach-en napozunk.
Sziasztok,
Hévízen ma este valaki?
Hévízen ma este valaki?
Nyéken ma valaki? Pár?
A Debreceni párosnak is köszönjük, hogy eljöttek és a bókokat is.
Nyéken szép a naplemente, ívoviz minőségű gyönyörű környezet, a társaság pedig nem beltenyészet! Akinek az inge az vegye magára!