Hello. Értem csak azt irta a srác hogy sokan voltak. Mondjuk én is ott voltam kb fél 5 után értem le és a kidőlt fák után feküdtem ki nudizni! És pont egy pár ott nyomatták a szexet de már végeztek sajnos amikorra én oda é leértem azt láttam !
(Ez egy válasz j-o-s-i-n-a-g-a üzenetére (ma 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:34

Szia Bandi! most jöttem el onnan !!! 1 sup-os pár volt csak és én meg egy másik pasi !! hallott a part
Hali Atti
na ja vissza olvastam a srác kicsit sem volt helyzet magaslatán mert tényleg ki mobilozik nudi közben ?? és valótlant állítani !! sajnos sok ilyen van .....
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (ma 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:04

Te tényleg azt hitted, hogy bárki is nudizás közben a telefonját nyomkodja?
És még ha véletlenül elő is veszi valaki a telefont, akkor az első dolga lesz a GG-re feljönni és szóló pasikat odacsődíteni?

Te tényleg azt hitted, hogy bárki is nudizás közben a telefonját nyomkodja?
És még ha véletlenül elő is veszi valaki a telefont, akkor az első dolga lesz a GG-re feljönni és szóló pasikat odacsődíteni?
(Ez egy válasz j-o-s-i-n-a-g-a üzenetére (ma 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:34

Szia Bandi! most jöttem el onnan !!! 1 sup-os pár volt csak és én meg egy másik pasi !! hallott a part
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:56

Akidőlt fák előtti részen vannak sokan meg szóló nő is? Vagy voltál azon túl is lejjebb is vannak sokan?
Nyéken vannak kint párok pasik stb?
Akidőlt fák előtti részen vannak sokan meg szóló nő is? Vagy voltál azon túl is lejjebb is vannak sokan?
(Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (ma 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali mizu mitcsi van Kerepesen kis pervi?? De jó lenne egy kis fincsi
Délegyházára érdemes ma kimenni? Úgy néz ki elég jó idő lett

Igen, nagyon sokan vannak kint, sok pár és szóló nő
(Ez egy válasz j-o-s-i-n-a-g-a üzenetére (ma 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunakeszin nudin van kint innen valakik ?
Sziasztok!
Nyéken ma hölgy vagy pár?
Nyéken ma hölgy vagy pár?
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk
Bp vastag farkú pasi ma?
A jövő héten készülünk még egyet berénybe - mondjuk csütörtök-pénteken. Lesz ott más is?
Szisztok!
Ma délután nyéken pár esetleg szóló hölgy lesz kint?
Ma délután nyéken pár esetleg szóló hölgy lesz kint?
Helló ma délután valskikk nyéki nufin?
Sziasztok! Pèntekig Zadar környékén leszünk, kölcsönös szimpátia esetén szívesen ismerkednènk!
vastag farokkal valaki pesten?
Van vki a csopiból Berényben hozzánk hasonló paraméterekkel?
Sziasztok! Győrben és környékén ismerkednék párokkal. Cowalter Abda Gönyu Harcsás helyeken járok