Sziasztok!Ma ebéd után ebben a szép napsütéses időben párral ismerkednék közös nudis termál fürdőzés,szex, .Magas sportos nagy méretű pasi vagyok.Heves megyében van a fürdő a Tisza tó mellett ....
Nyék ilyen melegtanya lett? Miért nem a melegek számára létrehozott topikban írkálsz? Talán nagyobb sikered lesz...
(Ez egy válasz Gáborka8202 üzenetére (2022. 12. 17. szombat 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyék valaki ?
Nyék ma valaki?
Sziasztok! Közös nudizás nálam vagy nálad? Kizárólag hetero alapon!
Ez valóban nagyon igaz, nèzem is hogy ezek mi a fenét csinálnak -1 fokban a semmi közepèn
(Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2022. 12. 12. hétfő 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 12. hétfő 12:32

Vicc már, hogy a nudizás topic másról sem szól, mint meleg pasik szánalmas módon kínálgatják magukat Nyéken. Hol a nagy méltóság, büszkeség?
Vicc már, hogy a nudizás topic másról sem szól, mint meleg pasik szánalmas módon kínálgatják magukat Nyéken. Hol a nagy méltóság, büszkeség?
Nyék ma 14-15 körül valaki ??
Sziasztok nemtutok valahol jó nudit bentire
Helló!
Olyan Miskolci párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék.
Olyan Miskolci párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék.
Hétfőn kora délelőtt keresek,kis farkut,akinek nyéken bele ülhetnék,kocsiban.
Nyék most valaki?
Holnap Nyék valaki?? Kukkolás ?
Sziasztok ,holnap 11-12 körül nyéken valaki,,,?
Èrdeklődnèk, hogy holnap a Kerekdombi fürdőbe èrkeznek innen valakik ? : )
Ma délután Nyéken valaki?
Írj. Köszönöm
Írj. Köszönöm
Sziasztok!!40 es maga sportos pasi nagy intimmel,párral ismerkedne ma közös nudis termál fürdőzés,szex.Kis csendes swinger jellegű nudiban a Tisza tónál.
nyeken vki ?

Holnap Debrecen vagy Nyék valaki? Délelőtti órákban?
Holnap Debrecen vagy Nyèk valaki? Délelőtti órák?