2023. március 10-13-ig a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését.
Sajnos teljesen igazad van. És ez az összes itteni topikra is igaz, tele vannak irreleváns hozzászólásokkal.Ha szóvá teszed még nekik áll feljebb vagy odaírják, hogy görgess tovább. Jó lenne ha működne az oldalon a moderáció.
Van olyan oldal ahol normális mederben folyik a kommunikáció? (Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 01. 12. csütörtök 04:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 12. csütörtök 04:54
Van olyan oldal ahol normális mederben folyik a kommunikáció? (Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 01. 12. csütörtök 04:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez az oldal nem a melegek számára létrehozott topik. Miért nem a saját topikotokban keresitek a partnereket? Nagyon unalmas már hogy a nudista fórumon szopó társat kerestek.
Pont az a baj, hogy mikor itt ki lett írva, utána jöttek sokan olyanok, akik nem éppen oda valók. A Facebook csoportban azért lehet egy kicsit szűrni az embereket, hogy ki kerüljön be, és ki nem. Így ha sorompó lesz, max kint hagyjuk az autókat a főút mellett, pár száz méterrel többet sétálunk.
(Ez egy válasz Heviz üzenetére (2023. 02. 21. kedd 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 21. kedd 07:23

Csak bicikli vagy motor, de az 3 irányból. Vagy marad már csak berény! Szerintem hülyeség volt facebook csoportot csinálni a helyre, mert háromszorosára nőtt a létszám. De ez csak szerintem
Tavaszig találunk ki valamit...
(Ez egy válasz annababa üzenetére (2023. 02. 19. vasárnap 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak bicikli vagy motor, de az 3 irányból. Vagy marad már csak berény! Szerintem hülyeség volt facebook csoportot csinálni a helyre, mert háromszorosára nőtt a létszám. De ez csak szerintem
(Ez egy válasz annababa üzenetére (2023. 02. 19. vasárnap 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskolcon várok párt lakásomba meztelenkedni
7hó 9től lesz valaki délegyházán innen?
Akkor, hogy lehet majd bejutni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 19. vasárnap 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 19. vasárnap 16:25
Törölt felhasználó (4675126)

Hévízi kifolyóhoz le van sorompózva az út. Autóval nehézkes lesz bejutni
Sziasztok adatlapunk alapján keresnénk
Hévízi kifolyóhoz le van sorompózva az út. Autóval nehézkes lesz bejutni
Nyék valaki most?
Sziasztok adatlapunk alapján keresnénk
Nyék délután?
Nyék?
Sziasztok ,
Szeretnénk ha írna nekünk privátban olyan pár akiknek van személyes tapasztalatuk Valalta - val kapcsolatosan .
Szeretnénk ha írna nekünk privátban olyan pár akiknek van személyes tapasztalatuk Valalta - val kapcsolatosan .
Sziasztok!Párt keresek ma esti,termál nudis termál fürdőzés,ismerkedés,szex.Kia csendes helyen a Tisza tó mellett.Heves megye.magas,sportos ápolt,nagy méretű pasi.
Nyèk délután?
7hó 9től lesz valaki innen dél1-en?
Szia !
Voltatok már esetleg ebben az időben ?
Van már akkor élet ??
Köszönöm
(Ez egy válasz Secretline üzenetére (2023. 02. 14. kedd 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Voltatok már esetleg ebben az időben ?
Van már akkor élet ??
Köszönöm

Egy tó Nyékládháza környékén. (sajnos sokan össze keverik a melegkonyhával ami borzolja a normális nudisták idegeit)
Admin! Lehet tiltani mert őszinte voltam...
Admin! Lehet tiltani mert őszinte voltam...