Ha a nudizmus fontos, akkor azért praktikusabb eleve olyan helyre menni/foglalni, ahol ez alapból adott
Trogir és környéke nem a nudizmus fellegvára, lehet hivatalos FKK strand nincsen, de ez Horvátországban nem igazán lényeges, mert a nudizmus nagyjából bárhol megengedett, elfogadott, meglepő lenne, ha bárhol, bárki problémát csinálna belőle. Ha kicsit félrevonulsz egy strand szélére és nem a gyerek pancsoló mellett vetkőzöl le, akkor kb. bárhol megteheted. Sok strand mellett van "nem hivatalos" nudista terület. (Ez egy válasz RayxX üzenetére (2023. 02. 23. csütörtök 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 23. csütörtök 15:06

Trogir és környéke nem a nudizmus fellegvára, lehet hivatalos FKK strand nincsen, de ez Horvátországban nem igazán lényeges, mert a nudizmus nagyjából bárhol megengedett, elfogadott, meglepő lenne, ha bárhol, bárki problémát csinálna belőle. Ha kicsit félrevonulsz egy strand szélére és nem a gyerek pancsoló mellett vetkőzöl le, akkor kb. bárhol megteheted. Sok strand mellett van "nem hivatalos" nudista terület. (Ez egy válasz RayxX üzenetére (2023. 02. 23. csütörtök 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Trogir-na foglaltam nyaralást, még nem voltam. Érdeklődnék, hogy van ott a környéken strand ahol legálisan lehet nudizni? Google-ben kerestem, de nem sok vagy nagyon régi infókat találtam. Én inkább a ti tapasztalatotokra lennél kiváncsi. Köszönöm!
Sziasztok.Párt keresek ma esti nudis termál fürdőzéshez,szex,cuckold.Infó kép a helyről privátban.Csak párok!
Értelmes partnerekkel ismerkednék Sopronban, kortól, alkattól függetlenül. akik szeretik a közös meztelenkedést, lazább vagy akár kissé extrémebb szexuális játékokat. Szívesen volnék házibarát, (Ha lehet, priviben válaszoljatok!)
Sziasztok! Trogir-na foglaltam nyaralást, még nem voltam. Érdeklődnék, hogy van ott a környéken strand ahol legálisan lehet nudizni? Google-ben kerestem, de nem sok vagy nagyon régi infókat találtam. Én inkább a ti tapasztalatotokra lennél kiváncsi. Köszönöm!
Ha azt a meleg vizet, meg a környezetet át tudnánk vinni Berénybe, akkor már foglaltunk volna helyet lakókocsinak. Az új utakról, amin esetleg be lehet majd menni, ezen az oldalon nem kellene semmit írni, csak a Facebook csoportban, mert itt nagyon sokan vannak olyanok, akik abszolút de nem oda valók. De szerintem te is tudod. Lehet nem is baj, ha nem lehet egészen a zsilipig odamenni kocsival. Így legalább azok ki lesznek szűrve, akik kettőt lusták lépni... Csak lazán, nyugodtan... És nem itt...
Múlt szombaton is le volt zárva a sorompó dél körül, de még késő este is. Temető felől nem igazán opció. Bejártam bringával a környéket. Vas híd előtt keskeny az út az erdőben. Viszonylag nincs közel a temető melletti főúttól sem a vashíd. 1.6-1.7 km füves, földes út. Néhol belógó ágakkal.
Amit az előbb írtam... Ó-berek csatorna/ Hévíz patak környéke ideálisabb lehet, vagy pedig ezen az úton "felgyalogolni" a major mögé. Nekem nem gond, mert bringa mindig nálam van.
Amit az előbb írtam... Ó-berek csatorna/ Hévíz patak környéke ideálisabb lehet, vagy pedig ezen az úton "felgyalogolni" a major mögé. Nekem nem gond, mert bringa mindig nálam van.
Vagy esetleg egy újabb opció, a sorompótól vissza Hévíz irányába a főúton kb. 200 méterre.. ez is alkalmas hely lehetne, ahol a folyó folyik át a főút alatt. Ott mellette közvetlen meg lehet állni, gyalog beljebb is lehet sétálni. Mások semátnának oda, a hely is viszonylag gondozott. (Nincs gaz)
Ez egy opció lehet azoknak akik mindig oda járnak.
Esetleg az 1-es után lehetne még.. (Ez egy válasz hupika üzenetére (2023. 02. 21. kedd 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 21. kedd 07:42
Ez egy opció lehet azoknak akik mindig oda járnak.
Esetleg az 1-es után lehetne még.. (Ez egy válasz hupika üzenetére (2023. 02. 21. kedd 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Pont az a baj, hogy mikor itt ki lett írva, utána jöttek sokan olyanok, akik nem éppen oda valók. A Facebook csoportban azért lehet egy kicsit szűrni az embereket, hogy ki kerüljön be, és ki nem. Így ha sorompó lesz, max kint hagyjuk az autókat a főút mellett, pár száz méterrel többet sétálunk.
Szombaton esztergomba valaki?
Sziasztok
Tapolcán van naturista hely? Szauna vagy egyéb lehetoseg?
Tapolcán van naturista hely? Szauna vagy egyéb lehetoseg?
Szia! Az oldalon működik a moderáció, azonban azok a témák ahol nincs külön kijelölve, hogy kimondottan meleg/bi vagy hetero a topik, ott csak azok a hozzászólások kerülnek moderálásra, amelyek sértik az oldal felhasználási feltételeit. "Koedukált" topikban a hetero és meleg bejegyzések egyaránt elfogadottak, amennyiben azok tartalma vagy megfogalmazási módja nem ütközik szabályzatba
(Ez egy válasz hardman41 üzenetére (2023. 02. 21. kedd 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 21. kedd 09:50

Sajnos teljesen igazad van. És ez az összes itteni topikra is igaz, tele vannak irreleváns hozzászólásokkal.Ha szóvá teszed még nekik áll feljebb vagy odaírják, hogy görgess tovább. Jó lenne ha működne az oldalon a moderáció.
Van olyan oldal ahol normális mederben folyik a kommunikáció?
Van olyan oldal ahol normális mederben folyik a kommunikáció?
Hali Mit tudsz amit mi nem ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 21. kedd 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 21. kedd 23:24
Törölt felhasználó (4686168)

most hallom hogy Dél1 gázban van.... Tudtok valami infót?
Nyéken lesz kint ma valaki?
most hallom hogy Dél1 gázban van.... Tudtok valami infót?
2023. március 10-13-ig a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését.
Sajnos teljesen igazad van. És ez az összes itteni topikra is igaz, tele vannak irreleváns hozzászólásokkal.Ha szóvá teszed még nekik áll feljebb vagy odaírják, hogy görgess tovább. Jó lenne ha működne az oldalon a moderáció.
Van olyan oldal ahol normális mederben folyik a kommunikáció? (Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 01. 12. csütörtök 04:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 12. csütörtök 04:54
Van olyan oldal ahol normális mederben folyik a kommunikáció? (Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 01. 12. csütörtök 04:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez az oldal nem a melegek számára létrehozott topik. Miért nem a saját topikotokban keresitek a partnereket? Nagyon unalmas már hogy a nudista fórumon szopó társat kerestek.
Pont az a baj, hogy mikor itt ki lett írva, utána jöttek sokan olyanok, akik nem éppen oda valók. A Facebook csoportban azért lehet egy kicsit szűrni az embereket, hogy ki kerüljön be, és ki nem. Így ha sorompó lesz, max kint hagyjuk az autókat a főút mellett, pár száz méterrel többet sétálunk.
(Ez egy válasz Heviz üzenetére (2023. 02. 21. kedd 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 21. kedd 07:23

Csak bicikli vagy motor, de az 3 irányból. Vagy marad már csak berény! Szerintem hülyeség volt facebook csoportot csinálni a helyre, mert háromszorosára nőtt a létszám. De ez csak szerintem
Tavaszig találunk ki valamit...
(Ez egy válasz annababa üzenetére (2023. 02. 19. vasárnap 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak bicikli vagy motor, de az 3 irányból. Vagy marad már csak berény! Szerintem hülyeség volt facebook csoportot csinálni a helyre, mert háromszorosára nőtt a létszám. De ez csak szerintem
(Ez egy válasz annababa üzenetére (2023. 02. 19. vasárnap 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskolcon várok párt lakásomba meztelenkedni
7hó 9től lesz valaki délegyházán innen?