Hévizi kifolyónál már vannak nudisták.?lehet ott ismerkedni?
Mi többször vagyunk Bberénybe a strandon nem messze tudunk megszállni...én szívesen ismerkednék akár megrendezett véletlenül is párral...aztán beszélgetés során eldől merre megy tovább...
(Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2023. 03. 28. kedd 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 28. kedd 13:10

Nem is értem fiatalok miért nem járnak csoportosan, sátorral naturista helyekre. Most konkrétan fiúkra, gondolok akik házaspárokkal ismerkednének. Nyilván a többség a strandolás és a meztelenség végett van kint, de van úgy, hogy megkívánna többet is és élne a lehetőséggel. Minket többször foglalkoztatott ez a téma. Nyilván itt a spontán ismerkedésre gondoltunk.
Holnap délelőtt urakat elkisérnék Nyékre.
Hidd el! Nem napozni járnak most oda.
(Ez egy válasz wedgar üzenetére (2023. 04. 03. hétfő 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Gárdony, Nyék.. nem fagytok meg??? Hogy??
Nyeken ma vagy a heten lesz kint valaki?
van itt olyan pár akikek Bük fürdőn a textilmentes szaunába jakuzziba és a kinti medencébe lehet ismerkedni beszélgetni a többit privibe szeretném meg beszélni lehet írni nyugodtan privátba vagy üzenetben is
Sziasztok!
igazat megvallva, régóta motoszkál az agyamba a nudizmus, nagyon kedvelem a természetet azt, ahogy a nap simogatja a testem. Néha már kipróbáltam a meztelen napozást, otthon lopva, de sajnos az nem volt az igazi. Jó lenne valakinek, egy Hölgynek a társaságában, nem lopva élvezni a napfürdőzést.
Remélem itt találok rá bátor jelentkezőt aki bevezetne a nudizmus világába.
Mindenkinek szép napot!
Üdv:M
igazat megvallva, régóta motoszkál az agyamba a nudizmus, nagyon kedvelem a természetet azt, ahogy a nap simogatja a testem. Néha már kipróbáltam a meztelen napozást, otthon lopva, de sajnos az nem volt az igazi. Jó lenne valakinek, egy Hölgynek a társaságában, nem lopva élvezni a napfürdőzést.
Remélem itt találok rá bátor jelentkezőt aki bevezetne a nudizmus világába.
Mindenkinek szép napot!
Üdv:M
Nyéken valaki?
Gárdonyi nudin volt már kint vki, érdemes kinézni??
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Tervezem most is.
(Ez egy válasz wedgar üzenetére (2023. 03. 31. péntek 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Voltam ott is. Janó házban.
(Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2023. 03. 31. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 31. péntek 16:53

Mi is szoktunk Délegyházan egy hétvégét nyaranta sátorban eltölteni.
Mi is szoktunk Délegyházan egy hétvégét nyaranta sátorban eltölteni.
(Ez egy válasz wedgar üzenetére (2023. 03. 31. péntek 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 31. péntek 16:47

Én szoktam. Tavaly is voltam, sőt kis kaland is jutott, de a többség erre nem nyitott...
Én szoktam. Tavaly is voltam, sőt kis kaland is jutott, de a többség erre nem nyitott...
(Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2023. 03. 28. kedd 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 28. kedd 13:10

Nem is értem fiatalok miért nem járnak csoportosan, sátorral naturista helyekre. Most konkrétan fiúkra, gondolok akik házaspárokkal ismerkednének. Nyilván a többség a strandolás és a meztelenség végett van kint, de van úgy, hogy megkívánna többet is és élne a lehetőséggel. Minket többször foglalkoztatott ez a téma. Nyilván itt a spontán ismerkedésre gondoltunk.
Sziasztok!szombaton megy valaki Gàrdonyba?
Sziasztok!
Fiatal pár vagy lány jön ma Ráckevére?
Fiatal pár vagy lány jön ma Ráckevére?
Nyiregyházi nudizmust kedvelő emberekkel ismerkednék
sziasztok van itt olyan pár aki srácot keres 3adiknak hetero alapon és szoktak Bükfürdőbe a nudis részre járni illetve Balatonberénybe privibe lehet írni
Kb. július 25, 26-tól kisebb, fiatal és fiatalos naturista, swingeres társasággal (pl. a feltöltéseim között látható „szomszédlány” is a párjával) tervezünk egy 5 napos „kirándulást” Rovinj & Ulika környékén. Kik terveznek hasonló időben arra járni esetleg?