van itt olyan pár akikek Bük fürdőn a textilmentes szaunába jakuzziba és a kinti medencébe lehet ismerkedni beszélgetni a többit privibe szeretném meg beszélni lehet írni nyugodtan privátba vagy üzenetben is
Nyeken ma vagy a heten lesz kint valaki?
Gárdony, Nyék.. nem fagytok meg??? Hogy??
Hidd el! Nem napozni járnak most oda.
(Ez egy válasz wedgar üzenetére (2023. 04. 03. hétfő 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délelőtt urakat elkisérnék Nyékre.
Mi többször vagyunk Bberénybe a strandon nem messze tudunk megszállni...én szívesen ismerkednék akár megrendezett véletlenül is párral...aztán beszélgetés során eldől merre megy tovább...
(Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2023. 03. 28. kedd 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 28. kedd 13:10

Nem is értem fiatalok miért nem járnak csoportosan, sátorral naturista helyekre. Most konkrétan fiúkra, gondolok akik házaspárokkal ismerkednének. Nyilván a többség a strandolás és a meztelenség végett van kint, de van úgy, hogy megkívánna többet is és élne a lehetőséggel. Minket többször foglalkoztatott ez a téma. Nyilván itt a spontán ismerkedésre gondoltunk.
Hévizi kifolyónál már vannak nudisták.?lehet ott ismerkedni?
persze hogy nincsenek eben a hidegben
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 04. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 04. kedd 11:31
Törölt felhasználó (930243)

Hévizi kifolyónál már vannak nudisták.?lehet ott ismerkedni?
Debrecenből vannak itt nudisták?
Amit írok, azt nem kötekedésnek, bántásnak szánom. Sokszor olvastam már azt pasiktól, hogy valaki vezesse be a nudizás rejtelmeibe. Lehetőleg nő. Szoktál otthon levetkőzni? Vagy ott is segít valaki? Mi ebben olyan nagy szám? Elmész egy strandra vagy vízpartra, meztelenre vetkőzöl és lefekszel napozni a leterített törölközőre vagy plédre. Ha nudizni szeretnél, akkor ennyiből áll. Ha szexelni, akkor sem bonyolultabb. Swingerben szokott hasonló lenni a pasiknál. Vezessék be őket a swinger világába. Dugtál már valakivel életedben? Ha igen, akkor ugyanazt fogod csinálni a swingerben is, csak előtte meg kellene ismerkedned az ott lévőkkel. Annyi a könnyítés a dologban, hogy ők is szexelni vannak ott, nem kell nagyon találgatni, hogy mit keresnek az adott helyen. Viszont a kommunikációnak alapnak kell lennie, anélkül nehezen fog menni az ismerkedés. Ha csak a faszodat markolászod és húzogatod, akkor nagy eséllyel mindkét helyen ki fognak offolni az ottlévők. A nudi annyiban bonyolultabb, hogy ott ki kell(ene) tal,álni, hogy ki van "csak" napozni és ki szeretne ettől többet is. Na erre van a kommunikáció. Meg figyelni kell a testbeszédre, az is sokat elárul.
(Ez egy válasz Magányosfaszi45 üzenetére (2023. 04. 02. vasárnap 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 02. vasárnap 11:06

Sziasztok!
igazat megvallva, régóta motoszkál az agyamba a nudizmus, nagyon kedvelem a természetet azt, ahogy a nap simogatja a testem. Néha már kipróbáltam a meztelen napozást, otthon lopva, de sajnos az nem volt az igazi. Jó lenne valakinek, egy Hölgynek a társaságában, nem lopva élvezni a napfürdőzést.
Remélem itt találok rá bátor jelentkezőt aki bevezetne a nudizmus világába.
Mindenkinek szép napot!
Üdv:M
igazat megvallva, régóta motoszkál az agyamba a nudizmus, nagyon kedvelem a természetet azt, ahogy a nap simogatja a testem. Néha már kipróbáltam a meztelen napozást, otthon lopva, de sajnos az nem volt az igazi. Jó lenne valakinek, egy Hölgynek a társaságában, nem lopva élvezni a napfürdőzést.
Remélem itt találok rá bátor jelentkezőt aki bevezetne a nudizmus világába.
Mindenkinek szép napot!
Üdv:M
van itt olyan párok nők akik szoktak Bükfürdőbe és Balatonberénybe járni nudizni és szoktak ismerkedni és lehet is velük privibe lehet jelentkezni
Sziasztok! 7hó 9től lesz valaki innen dél1-en?
Gárdonyba valaki?
mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kivánunk.
Sziasztok! Viszont kívánom nektek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 19:08
Törölt felhasználó (4516362)

mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kivánunk.
Sziasztok adatlapunk alapján keresnénk
Nyèk délután?
sziasztok olyan párral ismerkednék akik szoktak járni Bberénybe a nudiba és Bükfürdőbe a textilmentes szaunába és aki 3ast kerres hetero alapon privibe lehet írni
Sziasztok adatlapunk alapján keresnénk
Sziasztok! Nyíregyházán vagy környékén nudista helyet tud valaki? Esetleg párral meztelenkednék.