Sziasztok. a Nyéki nudinal valaki? Szépen süt a nap
Sziasztok. Nudinal valaki? szépen süt a nap
nyeken vki látogatóba?
nudizotol kicsit lejjebb?

A Drávára szoktak járni többen is. - de nálam is nudizhatsz :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 12. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 12. szerda 11:49
Törölt felhasználó (4685854)

Baranya megyében tudtok jó nudizós helyeket? Tippek? ajánlások?
Baranya megyében tudtok jó nudizós helyeket? Tippek? ajánlások?
Sziasztok! Nyíregyházán vagy környékén nudista helyet tud valaki? Esetleg párral meztelenkednék.
Sziasztok adatlapunk alapján keresnénk
sziasztok olyan párral ismerkednék akik szoktak járni Bberénybe a nudiba és Bükfürdőbe a textilmentes szaunába és aki 3ast kerres hetero alapon privibe lehet írni
Nyèk délután?
Sziasztok adatlapunk alapján keresnénk
Sziasztok! Viszont kívánom nektek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 19:08
Törölt felhasználó (4516362)

mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kivánunk.
mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kivánunk.
Gárdonyba valaki?
Sziasztok! 7hó 9től lesz valaki innen dél1-en?
van itt olyan párok nők akik szoktak Bükfürdőbe és Balatonberénybe járni nudizni és szoktak ismerkedni és lehet is velük privibe lehet jelentkezni
Amit írok, azt nem kötekedésnek, bántásnak szánom. Sokszor olvastam már azt pasiktól, hogy valaki vezesse be a nudizás rejtelmeibe. Lehetőleg nő. Szoktál otthon levetkőzni? Vagy ott is segít valaki? Mi ebben olyan nagy szám? Elmész egy strandra vagy vízpartra, meztelenre vetkőzöl és lefekszel napozni a leterített törölközőre vagy plédre. Ha nudizni szeretnél, akkor ennyiből áll. Ha szexelni, akkor sem bonyolultabb. Swingerben szokott hasonló lenni a pasiknál. Vezessék be őket a swinger világába. Dugtál már valakivel életedben? Ha igen, akkor ugyanazt fogod csinálni a swingerben is, csak előtte meg kellene ismerkedned az ott lévőkkel. Annyi a könnyítés a dologban, hogy ők is szexelni vannak ott, nem kell nagyon találgatni, hogy mit keresnek az adott helyen. Viszont a kommunikációnak alapnak kell lennie, anélkül nehezen fog menni az ismerkedés. Ha csak a faszodat markolászod és húzogatod, akkor nagy eséllyel mindkét helyen ki fognak offolni az ottlévők. A nudi annyiban bonyolultabb, hogy ott ki kell(ene) tal,álni, hogy ki van "csak" napozni és ki szeretne ettől többet is. Na erre van a kommunikáció. Meg figyelni kell a testbeszédre, az is sokat elárul.
(Ez egy válasz Magányosfaszi45 üzenetére (2023. 04. 02. vasárnap 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 02. vasárnap 11:06

Sziasztok!
igazat megvallva, régóta motoszkál az agyamba a nudizmus, nagyon kedvelem a természetet azt, ahogy a nap simogatja a testem. Néha már kipróbáltam a meztelen napozást, otthon lopva, de sajnos az nem volt az igazi. Jó lenne valakinek, egy Hölgynek a társaságában, nem lopva élvezni a napfürdőzést.
Remélem itt találok rá bátor jelentkezőt aki bevezetne a nudizmus világába.
Mindenkinek szép napot!
Üdv:M
igazat megvallva, régóta motoszkál az agyamba a nudizmus, nagyon kedvelem a természetet azt, ahogy a nap simogatja a testem. Néha már kipróbáltam a meztelen napozást, otthon lopva, de sajnos az nem volt az igazi. Jó lenne valakinek, egy Hölgynek a társaságában, nem lopva élvezni a napfürdőzést.
Remélem itt találok rá bátor jelentkezőt aki bevezetne a nudizmus világába.
Mindenkinek szép napot!
Üdv:M
Debrecenből vannak itt nudisták?
persze hogy nincsenek eben a hidegben
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 04. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 04. kedd 11:31
Törölt felhasználó (930243)

Hévizi kifolyónál már vannak nudisták.?lehet ott ismerkedni?
Hévizi kifolyónál már vannak nudisták.?lehet ott ismerkedni?
Mi többször vagyunk Bberénybe a strandon nem messze tudunk megszállni...én szívesen ismerkednék akár megrendezett véletlenül is párral...aztán beszélgetés során eldől merre megy tovább...
(Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2023. 03. 28. kedd 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 28. kedd 13:10

Nem is értem fiatalok miért nem járnak csoportosan, sátorral naturista helyekre. Most konkrétan fiúkra, gondolok akik házaspárokkal ismerkednének. Nyilván a többség a strandolás és a meztelenség végett van kint, de van úgy, hogy megkívánna többet is és élne a lehetőséggel. Minket többször foglalkoztatott ez a téma. Nyilván itt a spontán ismerkedésre gondoltunk.