A Szentesi "nudi" valaha remek csak nudista hely volt a 80 as években mára sajnos pár ember jár csak oda nudizni a remek homokpart egyik végét használják. Szezonban a nagyobbik részét a kikötő motorcsónakosok, textiles strandolók uralják, vagy a sátorozó vagy csak megpihenő vizitúrázók. Nem egy nyugis hely de a pár nudista révén aki lejár még nem veszett el a nudista hagyomány. Kora tavasszal késő ősszel nyugalom van akkor a nudisták vannak kint szinte.
Link:
https://goo.gl/maps/7a9cbXRdj5mH42hY6 (Ez egy válasz simazacsi77 üzenetére (2023. 04. 22. szombat 05:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 22. szombat 05:48
Link:
https://goo.gl/maps/7a9cbXRdj5mH42hY6 (Ez egy válasz simazacsi77 üzenetére (2023. 04. 22. szombat 05:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Szentesi nudiról hallott e már valaki ?Létező hely?Esetleg volt is valaki ott?Szívesen várok infókat akár privátban is!
Sziasztok
Április 29-30 napokon jön még valaki Délegyházára?
Április 29-30 napokon jön még valaki Délegyházára?
Szentesi nudiról hallott e már valaki ?Létező hely?Esetleg volt is valaki ott?Szívesen várok infókat akár privátban is!
Sziasztok megyünk reggel a Gárdonyi nudira 2 fiú 1 bi lány
Sziasztok ma dél körül lesz valaki Nyéken?
Sziasztok!
Csepel Nagy-Dunapart vagy Tagi bányató környékén van aki hódolna eme remek tettnek?
Csepel Nagy-Dunapart vagy Tagi bányató környékén van aki hódolna eme remek tettnek?

Sziasztok. Jövőjét csütörtökön jó idő esetén meglátogatnám a Nyèki nudit.Lenne itt olyan nő,vagy pár aki szívesen partner lenne ismerkedésben? Nem feltétlen szexre gondoltam,csak nem szeretnék egyedül lenni egész nap.Normalis,ápolt,kulturált férfi vagyok,nem a fa..om megyek oda verni más parokra,és nem is leskelodni.Csuoan szeretnék egy jó napot eltölteni egy normális hölgy,vagy pár társaságában.Ha lenne ilyen,akkor privatban érdeklődjetek légyszives . Köszönöm.
Mindszenti ányási nudin volt már idén valaki?Ki lehet már jutni a földúton valyon?
Sziasztok.Kicsit jobb idő esetén lehet,(bár vélemények alapján nem biztos),hogy meglátogatnánk a Nyéki nudista strandot.Fiatal csinos párral szívesen ismerkednènk,első körben szex nélkül.Ha lenne itt ilyen pár,annak örülnénk. Részletek privatban.
Sziasztok valaki van Gárdonyba?
Sziasztok. Nyéken este 10 után valaki esteleg hold fény fürdőzésben benne lenne?
Sziasztok!
Nyár folyamán vitorlázáshoz keresek partnereket. A hajóbérlést intézem, kb 2-3 nap a Balatonon, a fedélzeten lehet nudizni. Én bisex vagyok ezt tudni kell a jelentkezőknek
A részleteket privátban megbeszéljük.
Nyár folyamán vitorlázáshoz keresek partnereket. A hajóbérlést intézem, kb 2-3 nap a Balatonon, a fedélzeten lehet nudizni. Én bisex vagyok ezt tudni kell a jelentkezőknek

Holnap délelőtt megnézzük a Gárdonyi nudit párommal.
Sziasztok!
Nyéki tónál valaki?
Nyéki tónál valaki?
Nyéken ma este fiatal nagyfarku sportos srác kukkolna kefélés közben?
Szombathelyen parkerdőbe lehet valakinél nudizni?igényes sràc vagyok
Nyéken valaki?
Sziasztok, Gárdonyi nudi? Van vagy megszunt?