Sziasztok. Holnap (vasárnap) kora délután egy nimfomán hölgy lesz a vendégem, aki kedveli a többest, így még 2-3 potens úrat keresek számára. Helyszín jó idő esetén Nyéken (pontos helyszín priviben). rossz idő esetén Miskolci lakásomon.
Jelentkezni priviben.
Jelentkezni priviben.
Sziasztok! Igényes pasi keres ma vagy holnap estére igényes hölgyet vagy párt, kizárólag heteroalapon!
Sziasztok.
Este, naplemente után lesz valaki gardonyban?
Este, naplemente után lesz valaki gardonyban?
Sziasztok
Holnap hévízi nudin párok?
Holnap hévízi nudin párok?
Voltam kint, nyugi volt, szép napsütés aztán eső. Ha jó idő lesz holnap délután ismét kimegyek. Kulturált társaságnak örülnék.
(Ez egy válasz toomiy2 üzenetére (2023. 04. 29. szombat 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Dunaparton Budapesten vagy ahhoz közel hol találok nudi helyet? Köszi a választ!
Üdv! Holnap Gárdony? Én 9- ott vagyok
HÉVIZEN VALAKI?
Szia, van már élet arra?
(Ez egy válasz Alexxxhajdu üzenetére (2023. 04. 28. péntek 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Gárdonyi nudin ismerkednék hölgyekel párokal!
Én indulok! Olyan 9 körül már kint leszek!
(Ez egy válasz Summer45 üzenetére (2023. 04. 29. szombat 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv ma 11 körűl valaki Gárdonyi nudin?
Nyéken valaki?
Sziasztok èn most èrtem Őrbottyánba
50es férfi keres vékony kis mellű teljesen borotvált nudista!!! lányt.... közös nudista élményekre, nyaralásra D1.gardony,stb.Nem prostituált hölgyet keresek!!!
Duna Bp. alatti részén nudizáshoz keresek társat.
Hévízi kifolyóhoz lehet menni még?
párommal el látogatnék hévizre
megnéznénk merre van a nudi részleg
páromat most akarom rávenni
remélem lesznek ott nudisok vasárnap és segítenek

Sziasztok! Vasárnap , vagy hétfőn lenézünk párommal Nyékre. Laza lànyt, hölgyet szívesen elviszünk magunkkal( ott is talizhatunk ) , vagy fiatal 18-35 èves srác közeledését szívesen vennénk ! Profikat nem keresünk. Üzenetet küldjetek ☺️
Sziasztok! Gondolkozok hogy szombat délután 6-7 körül ki nézek nyékre. Lesz kint valaki? Kinek van kedve ismerkedni, barátkozni velem? Privát levél jöhet!