Sziasztok. Olyan hasonló korú lányt, hölgyet keresek aki szívesen eljönne velem, közös belföldi nyaralásra, nudizásra.
Sziasztok!Megy ma innen valaki Nyékládházára?
50es férfi vastag teljes borotvált keres vékony kis mellű nagyobb csikló és hosszabb ajkakkal rendelkező lányt hölgyet közös nudihoz barátsághoz....
Május 18-án készülünk a nyékire. Szívesen ismerkedünk ott párokkal, hölgyekkel. Részleteket privátban. Egyedüli pasi ne jelenkezzen.
Üdv mindenkinek! Szombat vasárnap gárdonyba leszek 9-től! Párokal hölgyekel szivesen ismerkednék!
Gárdonyba reggel lesz kint pár?
Balatonberényben Hölgy vagy pár pénteken este fele?
Jó sokan voltak ma Nyéken! Fél 6 körül vagy 8 autó!
KOMOLY!
KOMOLY!
Megyünk mi is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 04. csütörtök 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 04. csütörtök 17:04
Törölt felhasználó (4703176)

Sziasztok
Hétvégén hévízi nudin leszünk. Más párok is tervezik?
Gardonyba érdemes kimenni most ?
Sziasztok
Sziasztok
Hányora körüli es melyik részre? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 04. csütörtök 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 04. csütörtök 12:53
Hányora körüli es melyik részre? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 04. csütörtök 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4697280)

Sziasztok május 12.én megyünk a Nyéki nudira jön ki valaki 18-43 éves korig jó farkú pasik kukkolhatnak de pár is jöhet
Sziasztok május 12.én megyünk a Nyéki nudira jön ki valaki 18-43 éves korig jó farkú pasik kukkolhatnak de pár is jöhet
Szombathelyen nudiznék...ki tudna helyet ahol lehetne?értelmes,igényes fiatal sràc vagyok..illetve a környéken bàrhol
Gàrdonyi nudizàsra keresek partnert.
sziasztok ma 4 utan valaki nyekre nem jon szivesen kukolnak vagy be szalnék
Szombaton párok hölgyek nudi? Múlt vasárnap jól sikerült!
Sziasztok
Szívesen csatlakoznék én is nyiregyhaza és Debrecen közeli nudistákhoz, de mobilis vagyok így bárkihez szívesen csatlakozok
Szívesen csatlakoznék én is nyiregyhaza és Debrecen közeli nudistákhoz, de mobilis vagyok így bárkihez szívesen csatlakozok
Sziasztok!
Járok nudizni Gárdonyba és/vagy Délegyre Bp-ről autóval.
Keresek 1 vagy 2 fő útitársat.
Járok nudizni Gárdonyba és/vagy Délegyre Bp-ről autóval.
Keresek 1 vagy 2 fő útitársat.
Sziasztok. Tegnap ki néztünk a Gárdonyi nudira. Sokan voltak. Jó volt.