Sziasztok gárdonyi nudira vezetö ut-rol érdeklödnék be lehet menni autoval enyi esö után
Gàrdonyi nudira jàrható az út?Hètfön mennèk.
Julius elsö két hetébe kint leszünk, írjatok ha kint vagytok!
(Ez egy válasz W Csaba75 üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 18. csütörtök 18:45

Sziasztok szép estét, szerintem hideg lessz! Nyáron a homokozó fölött szoktunk lenni, párom háta nekem bal vállam tetovált
Szombat éjszaka Dél1-en buli. Jön valaki?
Sziasztok! Holnap valaki Bükön a szaunában?
Mi ott leszünk...
(Ez egy válasz bisexpár69 üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
szissztok lehet talizhatnsnk kinn a nyekin
(Ez egy válasz KatalinJanos üzenetére (2023. 05. 17. szerda 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,megrendeltuk a meleget hétvégére
(Ez egy válasz W Csaba75 üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 18. csütörtök 18:45

Sziasztok szép estét, szerintem hideg lessz! Nyáron a homokozó fölött szoktunk lenni, párom háta nekem bal vállam tetovált
Sziasztok ! Sopron környékén tud valaki helyet ?
Sziasztok! Segítenétek , h a Nyéki tónàl merre található a “felnőtt” szakasz ? Voltunk párommal idén , de nem igazán igazodtunk el. Szombaton lehet ismét kinézünk, fiatal , max 32 éves sràc közeledését szívesen vennénk . Hölgy is csatlakozhat természetesen ☺️. Privit küldjetek
(Ez egy válasz KatalinJanos üzenetére (2023. 05. 17. szerda 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Szisztok 7hó 9től Délegyházi nudin leszünk! Ha van innen pár, aki ugyan ezen időpontban foglalt az írjon.
Sziasztok ha bejön a jó idő kihez csatlakozhatnék Nyéken közös nudizáshoz
Szombaton Gárdony?
Sziasztok szombaton Ballószögön ismerkednénk.
Mind a kettő jó lehet
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2023. 05. 17. szerda 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 17. szerda 23:40

A tűzforró erdős részre gondoltál, vagy búvárnudiznál egyet a partszakaszon?

Csak ne olyan lelkesen...
Egy kis partszakaszról van szó a vízmű mögött, ami azért gyakran keveredik civil elemekkel (pl. kutyasétáltatók, kocogók, kukkolók). Abszolút nemhivatalos a formátum, általában megtűrik, de tavaly pl. hetente razziátak ott a rendőrök.
Az sem árt, ha a Duna budapesti vízállása 350 cm alatt van, különben az is meglövi a dolgot.
Illetve van mellette egy erdős rész, ami diszkrétebb, de azt 99 %-ban melegek használják. Kint a partszakaszon se számíts sok nőre, de ott nagy ritkán akad. Akció a hely jellegéből fakadóan elvétve van csak. (Ez egy válasz Bi35bp üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 01:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 18. csütörtök 01:04
Egy kis partszakaszról van szó a vízmű mögött, ami azért gyakran keveredik civil elemekkel (pl. kutyasétáltatók, kocogók, kukkolók). Abszolút nemhivatalos a formátum, általában megtűrik, de tavaly pl. hetente razziátak ott a rendőrök.
Az sem árt, ha a Duna budapesti vízállása 350 cm alatt van, különben az is meglövi a dolgot.
Illetve van mellette egy erdős rész, ami diszkrétebb, de azt 99 %-ban melegek használják. Kint a partszakaszon se számíts sok nőre, de ott nagy ritkán akad. Akció a hely jellegéből fakadóan elvétve van csak. (Ez egy válasz Bi35bp üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 01:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi ! És ott hogy találom meg ? Ilyenkor szoktak már kint lenni? Mikor érdemes kinézni?
Köszi ! És ott hogy találom meg ? Ilyenkor szoktak már kint lenni? Mikor érdemes kinézni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 18. csütörtök 00:32
Törölt felhasználó (884272)

ÚjPesten a szennyvíz telep mellett van.
ÚjPesten a szennyvíz telep mellett van.
(Ez egy válasz Bi35bp üzenetére (2023. 05. 17. szerda 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 17. szerda 23:59

Sziasztok. Budapest környékén hol van lehetőség nudizasra? Először mennék! Szívesen csatlakoznek is valaki/khez!
Sziasztok. Budapest környékén hol van lehetőség nudizasra? Először mennék! Szívesen csatlakoznek is valaki/khez!