péntek 14:00 körül Nyéken pasik lesznek kint?
Sziasztok. Többen írták az Újpesti nudis helyszínt
Ez merre van pontosan helyileg megirnatok? Köszi
Ez merre van pontosan helyileg megirnatok? Köszi
Gàrdonyba ma valaki?
Sziasztok! Jön ma Hölgy vagy pár Balatonberénybe?
Újpesten valaki?
Sziasztok.
Komárno járható?
Komárno járható?
Gárdonyi nudira tervez valaki menni?
Ma 4 után kinézek, de szerintem még magas a vízállás.
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2023. 05. 20. szombat 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma hölgy vagy pár készül nyékre?
Sziasztok. Keresek valakit aki volt a tegnap a Debreceni szaunában.
Keresem azt a párt aki ma mellettem volt nyeken, csinos szőke hölgy, kék napozó sátorral....
Holnap tervez valaki gàrdonyi nudizást?
Mi voltunk,csak nudizni és napozni mentünk.Nem voltam biztos benne hogy lesz e alkalmas nyugis félreeső hely,de ugy tűnik találtunk egyet .
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 21. vasárnap 18:53

Nincs sok jelentősége.
Én odamentem és megkérdeztem, hogy lehet-e csatlakozni, de mondták, hogy "zártkörű a parti". Ami egyébként tényleg csak nudizgatás volt, legalábbis 5 óra után már biztosan nem több.
Én odamentem és megkérdeztem, hogy lehet-e csatlakozni, de mondták, hogy "zártkörű a parti". Ami egyébként tényleg csak nudizgatás volt, legalábbis 5 óra után már biztosan nem több.
Nyéken tényleg magas a vízállás, út volt már jobb is, csodát váró férfiak tömkelege, biztos lesz még jobb is minden. Pár - párral szerintünk spontán nagyon ritka inkább itt privátba előre egyeztetni, főleg ha valakik nem csak napozni szeretnének
Nincs sok jelentősége.
Én odamentem és megkérdeztem, hogy lehet-e csatlakozni, de mondták, hogy "zártkörű a parti". Ami egyébként tényleg csak nudizgatás volt, legalábbis 5 óra után már biztosan nem több. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 21. vasárnap 18:49
Én odamentem és megkérdeztem, hogy lehet-e csatlakozni, de mondták, hogy "zártkörű a parti". Ami egyébként tényleg csak nudizgatás volt, legalábbis 5 óra után már biztosan nem több. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3902482)

Sziasztok! A reptéren két pár nudizott ma...innét voltak esetleg?
Sziasztok! A reptéren két pár nudizott ma...innét voltak esetleg?
Nyéken sok a kukkoló
(Ez egy válasz stvnagy84 üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 21. vasárnap 18:06

1 hete voltunk Nyéken körbe nézni. Magas a vízállás, és úgy láttam, hogy a mi tavaly parton napozni lehetett víz alatt van. Emiatt nincs zsúfoltság a parton?
1 hete voltunk Nyéken körbe nézni. Magas a vízállás, és úgy láttam, hogy a mi tavaly parton napozni lehetett víz alatt van. Emiatt nincs zsúfoltság a parton?
Délegyen igen kellemes az idő. A spiccen.
Nyéken nudista párral barátkoznék