Sziasztok! Jön ma Hölgy vagy pár Balatonberénybe?
Újpesten valaki?
Sziasztok.
Komárno járható?
Komárno járható?
Gárdonyi nudira tervez valaki menni?
Ma 4 után kinézek, de szerintem még magas a vízállás.
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2023. 05. 20. szombat 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma hölgy vagy pár készül nyékre?
Sziasztok. Keresek valakit aki volt a tegnap a Debreceni szaunában.
Keresem azt a párt aki ma mellettem volt nyeken, csinos szőke hölgy, kék napozó sátorral....
Holnap tervez valaki gàrdonyi nudizást?
Mi voltunk,csak nudizni és napozni mentünk.Nem voltam biztos benne hogy lesz e alkalmas nyugis félreeső hely,de ugy tűnik találtunk egyet .
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 21. vasárnap 18:53
Nincs sok jelentősége.
Én odamentem és megkérdeztem, hogy lehet-e csatlakozni, de mondták, hogy "zártkörű a parti". Ami egyébként tényleg csak nudizgatás volt, legalábbis 5 óra után már biztosan nem több.
Én odamentem és megkérdeztem, hogy lehet-e csatlakozni, de mondták, hogy "zártkörű a parti". Ami egyébként tényleg csak nudizgatás volt, legalábbis 5 óra után már biztosan nem több.
Nyéken tényleg magas a vízállás, út volt már jobb is, csodát váró férfiak tömkelege, biztos lesz még jobb is minden. Pár - párral szerintünk spontán nagyon ritka inkább itt privátba előre egyeztetni, főleg ha valakik nem csak napozni szeretnének
Nincs sok jelentősége.
Én odamentem és megkérdeztem, hogy lehet-e csatlakozni, de mondták, hogy "zártkörű a parti". Ami egyébként tényleg csak nudizgatás volt, legalábbis 5 óra után már biztosan nem több. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 21. vasárnap 18:49
Én odamentem és megkérdeztem, hogy lehet-e csatlakozni, de mondták, hogy "zártkörű a parti". Ami egyébként tényleg csak nudizgatás volt, legalábbis 5 óra után már biztosan nem több. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3902482)
Sziasztok! A reptéren két pár nudizott ma...innét voltak esetleg?
Sziasztok! A reptéren két pár nudizott ma...innét voltak esetleg?
Nyéken sok a kukkoló
(Ez egy válasz stvnagy84 üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 21. vasárnap 18:06
1 hete voltunk Nyéken körbe nézni. Magas a vízállás, és úgy láttam, hogy a mi tavaly parton napozni lehetett víz alatt van. Emiatt nincs zsúfoltság a parton?
1 hete voltunk Nyéken körbe nézni. Magas a vízállás, és úgy láttam, hogy a mi tavaly parton napozni lehetett víz alatt van. Emiatt nincs zsúfoltság a parton?
Délegyen igen kellemes az idő. A spiccen.
Nyéken nudista párral barátkoznék
Hétfőn délután 3 felé párhoz csatlakoznék nyéken a 4 esnel
13 órakor voltam kint, az utopalya feloli oldalon
(Ez egy válasz fantasymix365 üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 21. vasárnap 16:27
Nem tudom melyik pár lehetett az....de nem sok mozgás van kint. Párok alig....
Holnap délelőtt Újpesti nudin valaki?

felpa

blueday
Nikol