Nyék nagyon extra!!!
Dél1-en pár aki ismerkedne?
Hét ágra süt a nap,néha kicsit fúj a szél,de nem zavaró, kimondottan jól esik egy kis szellő ☺️
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 28. vasárnap 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 28. vasárnap 12:01
Törölt felhasználó (892904)

Nyéken milyen az idő
Igen,minden korosztály jár,főleg a strandon vannak fiatalok,de most "fiatalodik" a kamping rész is...
(Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2023. 05. 28. vasárnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyéken milyen az idő
Pesten vastag farkú nudis pasi? Valaki aki haverkodna?
Sziasztok,
A délegyházi strandon szoktak fiatalok is lenni?
A délegyházi strandon szoktak fiatalok is lenni?
Irány Dél1

Sziasztok! Igen voltam, délutánonként szoktam lejárni pár órára, a víz szépen húzódik egyre lejjebb és könnyen megközelíthető, a hátsó részen jól lehet napozni és ott szemben horgászhelyek sincsenek, hogy kukkoljanak
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2023. 05. 22. hétfő 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Nin , Zaton , Vir környékén van aki nudizik? Szívesen ismerkednék nemcsak nudizni.
Holnap elképzelhető.
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2023. 05. 28. vasárnap 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Én tervezem hogy megyek
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2023. 05. 28. vasárnap 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziki vagy Algyőre valaki ma /holnap?
Szép reggelt mindenkinek!
Ma esetleg hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék Délegyházán közös nudizás beszélgetés
Ma esetleg hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék Délegyházán közös nudizás beszélgetés
Szervusztok!
Holnap irány D-1
Remélem jó idő lesz.
Holnap irány D-1
Remélem jó idő lesz.
Köszönöm a lehetőséget, nagyon kellemes volt veletek! Ez az amiről a sok chat huszár csak álmodozik, méltó kezdete, az idei nyéki szezonnak.
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2023. 05. 26. péntek 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
A víz hideg, fúj a szél!
(Ez egy válasz Nyaligator95 üzenetére (2023. 05. 27. szombat 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyéken mi a helyzet?
Hétfőtől csütörtökig Koversadán vagyunk, lesz arra valaki innen?
Nyéken idegenvezető pár kerestetik