Hét ágra süt a nap,néha kicsit fúj a szél,de nem zavaró, kimondottan jól esik egy kis szellő ☺️
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 28. vasárnap 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 28. vasárnap 12:01
Törölt felhasználó (892904)

Nyéken milyen az idő
Igen,minden korosztály jár,főleg a strandon vannak fiatalok,de most "fiatalodik" a kamping rész is...
(Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2023. 05. 28. vasárnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyéken milyen az idő
Pesten vastag farkú nudis pasi? Valaki aki haverkodna?
Sziasztok,
A délegyházi strandon szoktak fiatalok is lenni?
A délegyházi strandon szoktak fiatalok is lenni?
Irány Dél1

Sziasztok! Igen voltam, délutánonként szoktam lejárni pár órára, a víz szépen húzódik egyre lejjebb és könnyen megközelíthető, a hátsó részen jól lehet napozni és ott szemben horgászhelyek sincsenek, hogy kukkoljanak
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2023. 05. 22. hétfő 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Nin , Zaton , Vir környékén van aki nudizik? Szívesen ismerkednék nemcsak nudizni.
Holnap elképzelhető.
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2023. 05. 28. vasárnap 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Én tervezem hogy megyek
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2023. 05. 28. vasárnap 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziki vagy Algyőre valaki ma /holnap?
Szép reggelt mindenkinek!
Ma esetleg hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék Délegyházán közös nudizás beszélgetés
Ma esetleg hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék Délegyházán közös nudizás beszélgetés
Szervusztok!
Holnap irány D-1
Remélem jó idő lesz.
Holnap irány D-1
Remélem jó idő lesz.
Köszönöm a lehetőséget, nagyon kellemes volt veletek! Ez az amiről a sok chat huszár csak álmodozik, méltó kezdete, az idei nyéki szezonnak.
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2023. 05. 26. péntek 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
A víz hideg, fúj a szél!
(Ez egy válasz Nyaligator95 üzenetére (2023. 05. 27. szombat 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyéken mi a helyzet?
Hétfőtől csütörtökig Koversadán vagyunk, lesz arra valaki innen?
Nyéken idegenvezető pár kerestetik

Gárdonyi nudin most orál anal hoki?
Milyen az idő Gárdonyban?
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2023. 05. 27. szombat 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)