Gárdonyi nudin járt vki, érdemes kimenni vmikor, lehet akciózni?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Szia mi voltunk kint megnézni Algyő
Nagy csalán sok a szúnyog, kicsi a part (Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy csalán sok a szúnyog, kicsi a part (Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Algyői nudira valaki kijutott innen ?mert többen jeleztètek
Nem éreztem olyan soknak mert kezdő vagyok még meg most autóval voltam ott de biztos annyi lehet.
Tényleg megéri mert nagyon szép hely
(Ez egy válasz Swingertitok üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 04. vasárnap 13:40

Igazad van, most is tökéletes Ányás..... De a földesút 3.4 km. Viszont megéri a zötykölödést.....
Vannak, nincs nagy tömeg kellemes napsütés....
(Ez egy válasz agibeby28 üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Nyéki nudin mi a helyzet.
szolo férfiak is mehetnek??
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 04. vasárnap 12:12
Törölt felhasználó (4540202)

Sziasztok.Két hét múlva újra várok nudizást,napozást,swingerezést kedvelő,főként,Nőket,párokat Telkemen a Tisza tónál.Napozó,függő ágyak,medence,hideg,italok,grillezés,bográcsozás,zene,buli- .Akár több napra is jöhettek,mobilház,sátras alvási lehetőséggel.A környék legszebb,legnagyobb partján.Ami fontos,kíváncsiskodók,álmodozók,kis gyerekesek ne keressenek.Ez nem az a hely
Határozott emberek megkeresését várom privát üzenetben.

17 óra körül lesz lennt valaki Algyőn?
Sziasztok! Itt vagyok Délegyházán. Van itt valaki?
Sziasztok! Nyêki nudihoz koordinátát tud valaki adni ?
Akár priviben is

Sziasztok! Kaposvár, Pécs környékén ismer valaki egy jó helyet?
Igazad van, most is tökéletes Ányás..... De a földesút 3.4 km. Viszont megéri a zötykölödést.....
(Ez egy válasz fantec üzenetére (2023. 06. 03. szombat 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 03. szombat 14:32

Milyen Algyő? Ányás nagyon jó de az út motorral csak lassan óvatosan járható mert kb 1km földes út.

ki nézünk nyékre kiváncsai vagyunk milyen ....
Sziasztok. Hétfőn délelőtt lesz kint valaki a Nyéki nudin? Szivesen csatlakoznék valakihez ,valakikhez,ne egyedül üljek☺️
Sziasztok. Az újpesti nudira jön esetleg valaki? Szívesen kineznek nem voltam még! Tele a farkam

Pesten vastag farkú nudis pasi? Valaki aki haverkodna?
Sziasztok! Nyéken pár, hölgy akihez lehet csatlakozni?
Sziasztok.Két hét múlva újra várok nudizást,napozást,swingerezést kedvelő,főként,Nőket,párokat Telkemen a Tisza tónál.Napozó,függő ágyak,medence,hideg,italok,grillezés,bográcsozás,zene,buli- .Akár több napra is jöhettek,mobilház,sátras alvási lehetőséggel.A környék legszebb,legnagyobb partján.Ami fontos,kíváncsiskodók,álmodozók,kis gyerekesek ne keressenek.Ez nem az a hely
Határozott emberek megkeresését várom privát üzenetben.

Mi a szokott helyen voltunk, bárki láthatott!
(Ez egy válasz Jankoman87 üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 04:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Nyéken van még szabad hely? Párokhoz csatlakoznék