Sziasztok
Balatonberénybe leszünk jún. 25 től. Jófej emberekkel ismerkednénk ! ; )
Balatonberénybe leszünk jún. 25 től. Jófej emberekkel ismerkednénk ! ; )
Mi ott leszunk nem rajtunk mulik
(Ez egy válasz valentin19 üzenetére (2023. 06. 07. szerda 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.Nyèki nudirol szeretnék véleményt kérni.Nem túl sok jót olvastam róla,a szóló pasik miatt.Elvileg bunkók,nem értenek a szóból,elég nyomulosak.De ezeket csak olvastam,úgy hogy ha nem így van,akkor elnézést kérek.Parban mennénk,elég csinos hölgy taggal,ez lenne az első ilyen próbálkozásunk.Nem szexet,és nem parnert keresünk,pusztán kulturált normális körülmények között eltölteni egy napot a szabadban egy nudista strandon.Ha valakinek lenne tapasztalata azt szívesen vennénk.Koszonjuk szépen.
Holnap Csütörtök
(Ez egy válasz DZS85 üzenetére (2023. 06. 07. szerda 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 07. szerda 15:53

Sziasztok! Holnap délelőtt (pénteken) Gárdonyba megy innen valaki? Szívesen vennék egy kis társaságot, hogy tudjunk dumálni
Szia. Nincs túl jó idő
(Ez egy válasz DZS85 üzenetére (2023. 06. 07. szerda 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 07. szerda 15:53

Sziasztok! Holnap délelőtt (pénteken) Gárdonyba megy innen valaki? Szívesen vennék egy kis társaságot, hogy tudjunk dumálni
Sziasztok! Lesz ma Hölgy vagy pár kehidán aki szívesen fogadná egy 28éves magára igényes pasi közeledését?
Sziasztok! Pénteken indulnék Siófokról Sopronba. Nagyon nem kell sietnem. Szívesen elidőznék valahol.Tervezett útvonal: Siófok-Veszprém-Ajka-Sárvár-Sopron. De mehetek Pápa vagy Zirc-Győr felé is... Vasárnap meg vissza.
Sziasztok!Komárnoi harcsásra jár valaki??
Sziasztok Gárdonyba esik esetleg egy szokható fasz? Privát bír köszi
Sziasztok!
Augusztus 14-18-ig szívesen csatlakoznék egy kedves párhoz Balatonberényben!Normális kedves és megbízható vagyok!
Augusztus 14-18-ig szívesen csatlakoznék egy kedves párhoz Balatonberényben!Normális kedves és megbízható vagyok!
Sziasztok! Keresem azt a párt, akivel 06.03-án szombaton találkoztam Algyőn.
Én felejtettem felkapcsolva a világítást az autón.
Ha itt vagytok légysz jelentkezzetek privátban.
Köszönöm
Én felejtettem felkapcsolva a világítást az autón.
Ha itt vagytok légysz jelentkezzetek privátban.
Köszönöm
Sziasztok!
én nagyon szívesen ismerkednék ott veletek
(Ez egy válasz pityek123 üzenetére (2023. 06. 07. szerda 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 07. szerda 06:01

Sziasztok! 06.19-tol Balatonberenyben leszunk szivesen ismerkedunk baratkozunk parral esetleg pasival
Ebben a honapban szerintem mar senki nem fog menni. Jovohet keddig/szerdaig mondja vegig az esozest, plusz tuti hogy kell majd egy teljes het (vagy tobb) hogy felszaradjon a talaj.
(Ez egy válasz misklanyt üzenetére (2023. 06. 07. szerda 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma 14 óra körül, lesz kint valaki Néken?
Kedves, szexi pár Somogy vagy Baranya vármegyéből??? Csak kukkolni szeretnék diszkréten..
Sziasztok. Rossz helyre ment a hozzászólásom. Szíveen nudiznék is veletek, csak Zadar magasságában vagyok.
(Ez egy válasz gobe1 üzenetére (2023. 06. 06. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 06. kedd 14:08

Sziasztok! Lesz valaki jövő héten Krk szigeten nudista campingben? középkorú házaspár vagyunk bi pasival vagy párral ismerkednék!
Sziasztok! Szívesen nudiznék is veletek csak én Zadar magasságában vagyok.
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (2023. 06. 06. kedd 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 06. kedd 12:20

Sziasztok
Ha az időjárás engedi akkor lemegyek ma 14 óra fele a Gárdonyi nudira masztizni!
Ha lenne kedved meglesni akkor privátba jelezz!
Ha az időjárás engedi akkor lemegyek ma 14 óra fele a Gárdonyi nudira masztizni!
Ha lenne kedved meglesni akkor privátba jelezz!
Sziasztok igen par eve voltunk kellemes hely mire vagytok kivancsiak ?
(Ez egy válasz Lia80 üzenetére (2023. 06. 06. kedd 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 06. kedd 20:11

Sziasztok! Szállt már meg innen valaki a Koversada Villas Naturist Parkban? Tapasztalatok?